K-popperek! Nektek ki az ultimate biasotok? Miért pont ő?
Húhaaa... Az ultimate biasomat pár hónapja döntöttem el hogy márpedig ő lesz az: Lim ChangKyun (Monsta X)
Hogy miért, arra egyszerűen nincs válasz. Csodálatos ember, aki nagyon érett. Tetszik, hogy visszahúzódó és nem magamutogató. Nagyon mogorvának tűnhet, abból adódóan, hogy nem sokat beszél és csendes. De egyébként igazából egy nagyon érzékeny srácról van szó, aki elsírtam magát az egyik koncerten a rajongói miatt, aki képes volt megnyugtatni egy előtte síró MonBebe-t. Csodálatos ember, küzd az álmaiért, igazi példakép. Ráadásul a kinézete sem az utolsó. Olyan szép vágású, éjsötét szeme van, ha mosolyog, akkor előjönnek a gödröcskéi. Tetszik, hogy nincs nagyon kockahasa, de azért vannak ott kockák. Ráadásul imádom, hogy alacsony, mert olyan aranyos lesz tőle. :3 Igen, tudom, annak ellenére, hogy ő a maknae, ő néz ki a legidősebbnek és nem szeret aranyos lenni. De szerintem az. Nekem abszolút ő az ultimate, de ott van a wecklernek Hyungwon is. A többi bandából is vannak wecklereim, meg biasaim... Pl:
BTS:
-bias: NamJoon
-weckler: Jin
K.A.R.D:
-bias: Jiwoo
-weckler: J.seph
Got7:
-bias: Jackson
-weckler: BamBam, Mark
BlackPink:
-bias: Jennie
-weckler: Jisoo
De azért meghagyom ultimate-nak I.M-et. :)
Nekem is BTS-ből V. De inkább csak fiú ultimate. Lány az talán Rosé lenne a Blackpink-ből. Talán! De leírok néhány kedvenc bandát bias-szal, és wrecker-rel együtt:
Blackpink:
Bias: Rosé
Wrecker: mindenki🤣
Twice:
Bias: Jihyo
Wrecker: Momo, Tzuyu
NMIXX:
Bias: [Jinni😭] Haewon
Wrecker: Lily
2NE1:
Bias: CL
Wrecker: mindenki🤣
BABYMONSTER:
Bias: Rora
Wrecker: Ruka, Asa
Itzy:
Bias: Ryujin
Wrecker: Yeji
(G)I-dle:
Bias: Soyeon
Wrecker: Yuqi
New Jeans:
Bias: Danielle
Wrecker: Hanni
IVE:
Bias: Wonyoung
Wrecker: Liz
Stb
És ez is csak a lányok egy része volt! A lánycsapatokból is többet hallgatok, és még fiúkat nem is írtam☝! Szóval sokakat hallgatok! De a lényeg az az eleje (mármint az egész szövegemnek az eleje)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!