Magyarok, ti Fifa 14 Ultimate Teamben maximum hányas Online Divisionig jutottatok? Én most vagyok a Division 7-ben, de már elég nehezek az ellenfelek és 17 pont kell a Division 6ba való feljutáshoz. Szerintetek ez mennyire jó Fifás teljesítmény?
Figyelt kérdés
Esetleg ha tudtok valami jó kereskedelmi stratégiát, amivel jól lehet coint keresni, pls azt is írjátok le. Köszi2014. febr. 10. 17:08
1/3 anonim válasza:
Én 4 éve fifázom a 3.csopiba bajnok lettem.a 2. ból egyből kiestem!és még vissza 3 csopit most az 5.et kezdem egyébként nem kell félned a progi úgyis feljuttat egy bizonyos szintig ( Mert egyébként jövőre nem vennéd meg a lemezt!!!)Szinte mind 1 mennyire tudsz játszani csak lőj kapura! Kereskedés terén elég hosszú lenne leírni.
2/3 anonim válasza:
én 4. osztályban vagyok, eddig 3 meccs alatt 1 döntetlen 2 vereség
3/3 A kérdező kommentje:
Már Divison 5-be vagyok azóta, van hátra 3 meccs ha 2t nyerek belőle megvan a Div 4 nekem is, mostanába egyre jobban megy. :)
2014. márc. 5. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!