Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Leuge of Legends-ben Rankedezt...

Leuge of Legends-ben Rankedeztem Silver division 4 be kerültem azt a jelet ami másoknál is van amikor tölti a játékot hgy tudom beállitani hogy nálam is mutassa? (ami a karakter körül van pl arannyal van körül véve)

Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Heló!

Csak a season végén fogja mutatni, az akkori helyezésed alapján. Ez pedig év végén lesz - tehát addig se képet, se keretet nem fogsz kapni.

2013. nov. 28. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Már nem fogsz kapni keretet az évben, mivel a preseason már elkezdődött, és a Season 3-nak vége. A jutalmakat november elején kiosztották.
2013. nov. 28. 23:49
 3/5 A kérdező kommentje:
oké köszi
2013. nov. 29. 16:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Még 1 kérdésem lenne :D Ha a 3 eladásom elment többet nem kapok már soha?
2013. nov. 29. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Heló!

Egyelőre úgy néz ki, hogy nem. Lehet, hogy a jövőben változtatnak rajta, de erre szinte semmi esély - főleg ,hogy így is változás volt, guyanis az elején úgy kellett kérést intézned a megfelelő módon, hogy ezt meg ezt el akarod adni, és cska egyszer tehetted meg, így még jobban meg voltál kötve.

2013. nov. 29. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!