Isaac42 kérdése:
Elfutna a Hellgate London ezen a gépen?
Figyelt kérdés
RAM: 512mb ddr sdram
CPU: AMD Athlon 1800+ 1.5Ghz
VGA: Geforce FX 5200 P.Shader 2.0
Amikor anno egyszer kipróbáltam, így úgy emlékszem működött, de nem tudom, hogy a nagyobb területeken milyen teljesítményre kéne számítanom.
A válaszokat előre is köszönöm.
2013. aug. 9. 23:42
1/5 vendeldobiasz válasza:
[link] itt a gép igény de nem megy el a játék
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz a választ, a demója amúgy szépen ment minimumon, de amilyen tapasztalatom van a demó és teljes verziók közötti gépigény eltérésekről...hát, lehet inkább nem próbálkozok.
2013. aug. 10. 21:17
3/5 anonim válasza:
ha a demo megy akkor a teljes jatek is
4/5 anonim válasza:
le kell tesztelni
páldául 1 magos 2.2ghz es intelen elindult a 3ghz es játék ugy hogy nem volt huzva meg semmi fela anny GPU ill ram al
rá nézésre ne mfogod tudni hogy az a torta valoban finom
illetve ha finom akkor lehet hogy paradicsomból csinálták de FINOM érted ??
5/5 anonim válasza:
nem feltétlenül szükséges neki a két mag nekem egymagos konfigon simán fut közel maxon dx10 es beállítással!
a konfig ha segít:
3ghz p4ht
2,5gb ram
ati hd2600XT 256mb ddr3 agp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!