Mit mondanál Miley Cyrusnak ha találkoznál vele?
B*MEG!!
Fogadjunk olyan kis s*ggfejek vagytok, hogy csak itt nagy a pofátok, de ott meg se mernétek szólalni csak nyalnátok a seggét, kis szaros, irigykedős senkik!!!
Húú és tényleg elég ronda meg azért nem neki van a legjobb hangja a "sztárocskák" közül és én se imádom, de nem bántott titeket ti kis nyomorér r*bancok.........
Örülnétek ti ha ilyen sikeresek lennétek a semmiér!!!
CSak grautálni tudok :D
Én nem vok csaj XD
De azért ha velem jönne szembe, akkor már nem magyarul beszélnék hozzá :D
főleg ha beakarom "oltani".
De ha velem jönne szembe (bár kétlem) akkor szerintem autogrammot kérnék és 1 fotózkodást :D
Daint.
"régen NAGYON bírtalak, mert ari voltál és helyes, de mára már elszáltál ,tiszta gáz vagy 17 éves létedre úgy viselkedsz mint egy prosti és már minden rajongódnak csalódást okoztál!ezzel a viselkedéssel max a perverz férfiaknak fogsz tetszeni!"
12/L
én se vagyok miley fan, de ez azért sok
Ti is csak irigységből beszéltek,Máskülönben nem mondanátok ilyen bunkó dolgokat, nem sértett meg titeket egyetlen szóval sem. miért fáj nektek hogy ő híres ti meg nem ??? És ha csúnya ha nem akkor sem kéne ilyenek mondani
amúgy nemtom mit kérnék tőle max egy közös fotót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!