dagadt vagy s beképzelt..... jaj és atom szánalom..
2010. jan. 2. 17:23
12/36 anonim válasza:
"Idétlen vagy és állítsd le magad mert Obamával dobatlak ki Amerikából"
2010. jan. 2. 18:03
13/36 anonim válasza:
"Remélem sikeresebb leszek mint te, ha már tehetségesebb vagyok nálad.Bár ebben a világban úgy látom a tehetség semmit nem jelent már..."
2010. jan. 2. 19:11
14/36 anonim válasza:
Én nem vagyok se Hanna Montaná se Miley Cyrus fan. De amit néhányan mondtatok... Nekem semmi bajom nincs vele, és úgygondolom ,hogy titeket se bántott szóval nem kéne baszogatni.
2010. jan. 2. 20:12
15/36 anonim válasza:
adsz egy aláirást ez lefényképezkedhetek veled??
ezt kérdezném!!! amugy az elöttem rok nagyon h*lyék!! kiváncsi vagyk ők hogy szinészkednének meg énekelnének! csak irigyek vagytok mileyra mert nem vagytok olyan tehetségessek mint ő!!
2010. jan. 2. 23:16
16/36 anonim válasza:
na itt a kis hannah montana talpnyaló:D én nem vagyok irigy rá, igazából nem is érdekel, soha nem hallgatom a zenéit, meg nincs nekem arra időm hogy gagyi fox kids tv adón nézzem a 6éveseknek való sorozatát:P
2010. jan. 3. 10:42
17/36 anonim válasza:
LOL XDDDD "irigykedtek mileyra mert nem vagytok olyan tehetségesek mint o"
és mégis miben tehetséges az a szerencsétlenség? magamutogatásban? apuci pénzét koltésben? ráadásul randa is XD minnyá' hanyatt vágom magam a rohogéstol, besz@rok!
2010. jan. 3. 10:57
18/36 anonim válasza:
Miley legalább jutott valamire nem úgy mint azok akik itt szídják őt!! Semmi rosszat sem tett ellenetek!! Én imádom a számait és egy igazi Miley fan vagyok!! Ha nem lenne hangja akkor nem került volna be a vivába Hannah-ként és Miley-ként,+ a Disney tv-re és a Jetix-re színésznőként+énekesnőként!!!Én azt mondanám neki hogy IMÁDLAK MILEY!!Kérnék tőle egy autógrammot és fényképezkednék vele! =D
Cupp-Cupp
2010. jan. 3. 14:02
19/36 anonim válasza:
Jobb hangom van mint neki(operaénekesnek tanulok) mégsem kerültem egyik tvre se,na ezt add össze. Tehát még mindig azt mondom hogy ebben a világban nem számít már,hogy mennyire vagy tehetséges, inkább,hogy mennyire vagy eladható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!