Ha találkoznál a kedvenc énekeseddel/sztároddal mit kérdeznél tőle?
Novemberben voltam a kedvenc énekesem koncertjén (Adam Lambert) Ahogy kilépett a színpadra...lefagytam, mert olyan hihetetlennek tűnt mióta erre várok és most ott figyelem a 3. sorból...
Bele sem merek gondolni mi lett volna ha bejutok a Meet&Greet-re....
Nem jutna eszembe kérdés, szerintem csak bámulnék a képébe...:)
Én mondjuk nem vagyok ez a típus:) Szóval ez a lefagyós. Talán azért, mert senkit nem szoktam annyira isteníteni, akármilyen sztár is az illető, mindig emberként nézek rá:) Például 11 évesen rajongtam Ákosért, uncsitesómék elvittek a koncertre, ott álltunk elöl, kb. 3-4 méterre volt tőlem Ákos bácsi:) Akkor ez nekem tök nagy szám volt, de "sokkoltam" le. Aztán emlékszem, a VIP sátorba is bejutottam - egyik ismerősöm stábtag volt azon a koncerten, és bevitt a konci után - és kb. ott beszélgetett mellettem Ákos. Tök jó volt, de azért nem rohantam neki:)
De ha mondjuk Anthony Kiedissel vagy Peter Facinellivel találkoznék, lehet, hogy tényleg elrabolnám egy körre:P
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!