Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Sági szilárdéknak sikeres...

Sági szilárdéknak sikeres volt a lombik beültetés? Lehet már tudni?

Figyelt kérdés
Igazán szimpatikus pár akik nagyon megérdemelnék végre a gyermekáldást!
2014. jún. 1. 13:08
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Maximum a feleségének, Szilárdnak reméljük nem.
2014. jún. 2. 10:23
 2/9 A kérdező kommentje:
nem azt irtam hogy Szilárdnak hanem SzilárdÉKNAK mivel szerintem a gyereket 2ember "csinálja" és a feleségét amugy sem tudom hogy hivják de nagyon drága vagy kedves értelmes válaszolo
2014. jún. 2. 12:14
 3/9 anonim válasza:
Sikerült nekik:-):-):-)
2014. jún. 10. 10:57
 4/9 A kérdező kommentje:
láttam az Aktivban :) nagyon örülök nekik,igazán megérdemlik!biztos jo szülők lesznek!
2014. jún. 10. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
2014. jún. 10. 23:11
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

eléggé s(iker)es volt :)

2014. jún. 23. 15:49
 7/9 anonim válasza:
miért kellett a lombik szilárdéknak?Neki volt baja?vagy a párjának?
2014. jún. 23. 21:39
 8/9 A kérdező kommentje:
épp ez az hogy mindkettőjüknél rendben volt minden,Czeizel profeszor is azt mondta nekik hogy néhány esetben soha nem derül ki miért nem jön össze a teherbe esés,ezért kellett a lombik mert az inszeminácio sem járt sikerrel.nem ismerem őket de miota gyerekkem van tudom igazán mennyit jelent egy gyermek és nagy boldogsággal tölt el ha valakinek aki ennyire vágyik rá megadatik ez a fantasztikus dolog az életében :)
2014. jún. 23. 21:53
 9/9 mesés bella válasza:

Én is kíváncsi voltam, hogyan sikerül nekik a program! Rákerestem a klinikára, ahová járnak. Ez a blogoldaluk, itt meg lehet nézni az összes epizódot, amiben szerepeltek! [link]

Olyan aranyosak! Megérdemlik!!!

2014. jún. 24. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!