Újabb sikertelen lombikon vagyon túl. Mit tegyek beültetés után? Tapasztalatok? Csak sikeres lombikos írjon.
Nekem a dokim soha nem "engedte" a fekvest, mert hogy akkor nem jo a meh verellatasa. Volt persze, hogy en is feküdtem, de mikor sikerült, konkrétan semmit. Másnap mar ugyanúgy éltem, mint azelőtt, csak nem emeltem nehezet. De a kutyával minden nap sétáltam, es kb 5km-t naponta
Plusz a sikeresnel sokkal többet ittam (nem voltam amúgy sem tulstimus soha), mindennap megettem 1 gránátalmat (neten olvastam), es ittam fel deci jominosegu vörösbort (vékony volt a ny.hartaya, azert).
En ezeket csináltam máshogy, de hogy mitől sikerült, azt nem tudom :)
Én is hasonlóan csináltam, mint te, mégis sikerült. Két-három nap pihenés, kímélő életmód. Nem hajoltam, nem emeltem, stb. Nekem ezt javasolta az orvosom. Nem tudom, min múlik igazán
Kívánom, hogy legközelebb sikerüljön!
Szia!
4 lombikot csináltunk végig,és a 4.sikerült!!!Itt van a pocakomban a kisfiam,a 34.hétben vagyok.Nekem is volt egy biokémiai terhességem,a többinél meg egy nagy semmi,o hcg-vel.Én beültetés után 1 napot pihentem,utána jöttem-mentem,kell a vérkeringés miatt egy kis mozgás.Én is ittam napi egy pohár vörösbort a doki javaslatára és nekem azt is mondta igyak egy kis pálinkát:-):-) Szerintem csak az ellazulás miatt.Hát én néha ittam is,persze csak szigorúan orvosi utasításra.-):-)Kaptam még progeszteron injekciót fenékbe kb.3 hétig,mert nekem az utrogestan nem volt valami jó és állandóan idő előtt elkezdtem barnázni és én kértem a dokit,hogy írjon inkább injekciót fel,mert szerintem nem volt elég nálam a progi pótlás.2 hónappal a beültetés előtt pedig 3 hetet voltam Parádfürdőn egy kórházban nőgyógyászati kezeléseken,ami teljesen ingyenes volt és szenzációs!!! Ha érdekel,írok róla szívesen.
Szia!
Nekünk a 3. lombik sikerült. Pénteken volt a beülti, hazafelé (1,5 óra) a kocsi hátsó ülésén feküdtem. A hétvégén is zömmel vízszintesben, csak itthon mászkáltam, kajáért vízért. Töménytelen vizet ittam magamhoz képest (több, mint 2 litert). Napi 1 dl vörösbort én is ittam, ezt már a stimu alatt is, hogy szép vastag legyen a mnyálkahártya. Illetve, amit még magamtól szedtem az az Aspirin protect. Ezt a beülti előtt pár nappal kezdtem el, a beülti napján nem szabad, de másnaptól folyamatosan szedtem. Pozitív eredmény után szépen leépítettem (néha kihagytam egyet, aztán már csak kétnaponta, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!