Mit szóltok Vásáry Andréhoz?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon tehetséges ember.A megjelenése,a kisugárzása,a minden.Én neki szurkolok!Hajrá André!2009. dec. 19. 10:56
41/44 anonim válasza:
Ha leállsz "egy szőkével" vitatkozni, akkor inkább te vagy az ostoba. Amúgy a brasch féle énekesekkel ma Dunát lehetne rekeszteni. Tehetséges, legalábbis nem hamis, de ennyi. André pedig kiemelkedik az átlagból a tehetségével. Már az is lenyűgöz, h. milyen jól ismeri a klasszikus zenedarabokat, szerzőket, műveket. Illetve az is nagyon tetszik, h. mennyire intelligensen tud beszélni, nyilatkozni. Egy igazi művelt ember. Inkább meg kellene becsülnie. És aki azzal érvel, h. b*zi, ezért nem szereti, nem pedig értelmes érvekkel indokolja meg, h. miért nem kedveli, az pedig egyenesen primitív. nyugaton kapkodnak az ilyen énekesekért. És persze még mielőtt elküldenéd nyugatra ez nem azt jelenti, h. ott kéne énekelnie. És még egyszer utoljára leírom, h. igenis általánosítok, mert nem a magyarság egészéről (amibe beletartozom), hanem egy (remélhetőleg) szűk, ostoba, műveletlen rétegről beszélek, akik közé én nem sorolom be magam.
42/44 anonim válasza:
És szerinted az normális, h. csak azért nem engednél vkit szerepelni a tvben egy tehetségkutató műsorban, mert az meleg?! Mert az tök objektív és egészséges hozzáállás. Én sem szeretem a magamutogató, b*ziságukat reklámozó embreket. De szerintem ez az ember csak egyszerűen elindult egy versenyen, és ő pont, h. nem az a fajta, aki büszke arra, h. meleg, reklámozza, sőt kampányol is, h. te is legyél az.
43/44 A kérdező kommentje:
egyetértek 20:12-el :D
2009. dec. 30. 21:17
44/44 anonim válasza:
Most nem olvaslak el, ne kúrd már el a napom azért mégse, majd holnap visszatérek ehhez a remekbe szabott társalgáshoz :D
Buék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!