Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szóltok Vásáry Andréhoz?

Mit szóltok Vásáry Andréhoz?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon tehetséges ember.A megjelenése,a kisugárzása,a minden.Én neki szurkolok!Hajrá André!
2009. dec. 19. 10:56
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

igen,transzvesztita!

bocsánat,elírtam

:D nem olvastam át

2009. dec. 22. 17:40
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik a hangja,ugy hogy orulhetne Magyarorszag,hogy ilyen kulonleges ember el nalunk.mert szerintem nem minden embernek van ilyen hangja!
2009. dec. 22. 23:21
 33/44 anonim ***** válasza:
83%
Ezt nem hiszem el. Azt mondja vki, h. ilyen b*zi marad a műsorban, míg a szegény Brasch Bence kiesett. Pfffff a B. Bence egy kis nyálas tinibálvány, ilyen High school musical feeling. André egy tehetség ha meleg, ha nem. Ez teljesen mind1. Csak az a baj, h. a műveletlen magyarok képtelenek értékelni őt (tisztelet a kivételnek). Én azon is csodálkozom, h. a döntőbe bejuttatta a közönség. Manapság csak a végtelenül érzékeny, romantikus, babaarcú kisfiúk a népszerűek, akiknek van egy átlag énekhangjuk, nem kirívó tehetségek, vagy akik mutogatják a hasizmukat, h. ők mennyire ászok. N(23)
2009. dec. 29. 20:16
 34/44 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom a hozzászólásod megírása közben is azon szomorkodtál, hogy nem lesz részed egy kis orális szexben vele. Brühü.

A csillag születik (és mondjuk a megasztár is, de az más tészta) nem tehetségek felkutatásáról szól (lásd a tavalyi győztest), hanem a pénzhajhászásról. Magyarországon minden erről szól, és amíg győzikének meg a mónikasónak létjogosultsága van (nemhogy főműsoridőben, hanem egyáltalán bármikor), addig nem lehet semmit a "műveletlen magyarok" számlájára írni. Másrészről bírom az olyan általánosítást, amikor elvileg egy honfitársam "tollából" általánosítva a saját nemzetét húzza le, legyen szó kultúráról vagy bármiről. Ha te műveletlen magyarozol, akkor én hajlamos vagyok azt hinni, hogy egy fszrágó zsidó tajparszt elkényeztetett tirpákcigány vagy, tessék válogatni. Mégegyszer leírom, lassan, hogy felfogd: vásáry úrhölgy n e m tehetséges. Természetellenes női hangjával csak virnyákol, amivel elég jól profitál - függetlenül attól, hogy megnyert-e bármit is. Az ilyet mutogatják, éppezért lemezszerződést, felkéréseket kap. N e m azért, mert tehetséges, hanem mert pénzt hoz a defektusa. Ha te meg elhiszed, hogy azért mutogatják, mert tehetséges, és mert ezzel akarják elérni, hogy (idézlek) a "műveletlen magyar" kultúrálódjon, akkor te hülyébb vagy, mint egy marék busman. Jó lenne, ha a szemellenzős gondolkodásmódot az óévre hagynád, hogy jövőre ne égesd be magad ennyire.

Ja, mondtam már, hogy boldog karácsonyt?

2009. dec. 30. 07:12
 35/44 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló,ezt kinek írtad?nekem vagy az utolso elotti válaszolonak?

amúgy neked is boldog karácsonyt!

:D

2009. dec. 30. 12:36
 36/44 anonim ***** válasza:
20:16-nak. Neked is boldogat :D
2009. dec. 30. 15:30
 37/44 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a 07:12-essel!
2009. dec. 30. 17:06
 38/44 anonim ***** válasza:

Kedves 7.12-es!

Akkor leírom a gyengébbek kedvéért, azaz a kedvedért is, hogy mit szerettem volna. Először is az orál szex. Az furi, mert ahogy írtam nő vagyok, és a hetero férfiakhoz vonzódom, ő pedig meleg. De ez amúgy ne zavarjon. Másrészről, az általánosítást inkább vedd úgy, h. nem sorolom magam a műveletlen mónikasó, jósibarát rajongói körbe. És a műsor csillagsz. közönségébe sem sorolom magam, mivel az adást nem néztem állandó jelleggel, sőt szavazni sem szavaztam, hiszen egyértelmű, h. ezek a műsorok a pénzszerzésről szólnak. De látszik, h. mi ragadott meg téged. Szerintem a mondandómnak nem ez volt a lényege, hanem az, h. vkit csak azért mert meleg lehúznak, pedig igenis tehetséges. És a mai fiatalok inkább a bad boy, meg brasch bence jellegű fiúkért rajong, csak mert jól néznek ki, legalábbis szerintük. Egyébként grat az értelmi szintedhez.

2009. dec. 30. 19:07
 39/44 anonim ***** válasza:
Ezenkívül pedig, nem azért tartom Andrét kirívó tehetségnek, mert a józska bácsi azt mondta, vagy a tévében mondták, h. juj de cuki és tehetséges ez az André fiú, hanem azért, mert tényleg az. Aki így elénekeli az Ave Mariát pl. az akármilyen nemű is legyen, borzasztóan tehetséges. A másik, aki még hasonlóan jó volt az a Brigitta nevű hölgy volt. De nem a közönségnek bad boys kell, meg braschika, na azért ostobák. De azt hiszem te túl primitív és szűklátókörű vagy ahhoz, h. ezt a csökevényes agyaddal valaha is képes legyél felfogni.
2009. dec. 30. 19:13
 40/44 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen, ellenben konstatálnom kellett, hogy még annál is szőkébb vagy, mint ahogy azt feltételeztem eddig. (Ne, most ne kezdd el ecsetelni a hajad színét.)

A válaszom elején szereplő "Brühü." hivatott jelezni az első mondat iróniáját, amely arról szól, hogy az írásod alapján te tényleg nem azért csipázod, mert meleg, hanem mert - szerinted - "tehetséges". Egyeb@ssza, hát hidd ezt, nekem végülis mindegy. Írtam volna olyat, hogy józsibarát/mónikasó rajongó vagy? Próbáld értelmezni, amit olvastál. Aztán megint. Megint. Hátha sikerül.

Szerintem mindenki közül te vagy az egyetlen, aki nem látja, hogy valójában mi ragadott meg engem. Én viszont elsőre is értettelek:

"És a mai fiatalok inkább a bad boy, meg brasch bence jellegű fiúkért rajong, csak mert jól néznek ki, legalábbis szerintük." - és elsőre is hülyeségnek tartottam. Elmondanám, hogy Brasch nyomába se érhet az úrhölgyed, és nem azért, ahogy kinéz, mert azt én pont lesz@rom, hanem mert megmutatott valamit, amit ember már 40 éve nem hallott.

Az, hogy a mai fiatalok mit szeretnek, pedig szimplán irányadó. Hogy elég egyszerű legyek számodra: vásáry csupán érdekes, hálaistennek nem minden bokorban lapul egy ilyen vinnyogó kasztrált köcsög. És amíg érdekes, addig favorizálják, mert az érdekessége pénzt hoz, aztán kuka. Az ő esetében viszont az érdekesség maximálisan nem keverendő a tehetséggel. Ellentétben Brasch-sal és az összes többivel: 5-10 év múlva ők lesznek érdekesek, mégpedig azért, mert rájuk lesz igénye a nagyközönségnek. Azért, mert "jól néznek ki"? Nem. Azért, mert tehetségesek.

Egyébként pedig igen, engedtessék meg, hogy negatív hozzáállásom kifejezzem: baromira utálom, hogy a ratymákok reklámozzák magukat. Menjenek a pcsába egy saját szubkultúrába, ha képesek ilyet létrehozni, de ne az egészséges, normális emberek (és gyerekek!) szeme előtt vinnyogjanak, produkálják magukat. Annyira azért objektívnak kéne lenni, hogy belássuk, nem normális dolog ez.

2009. dec. 30. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!