Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szóltok Vásáry Andréhoz?

Mit szóltok Vásáry Andréhoz?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon tehetséges ember.A megjelenése,a kisugárzása,a minden.Én neki szurkolok!Hajrá André!
2009. dec. 19. 10:56
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
komolyan mondom,köszönöm nektek!sokat nevettem ezeken az alaptalan vádakon és b_z_záson!De!szerintem nem ígyvan.amúgy meg ha igen,ki törődik vele?hát én nem!gyönyörű a hangja és kész!és amúgy meg nagyon cuki szerintem ahogy énekel :D
2009. dec. 21. 11:01
 22/44 anonim ***** válasza:
Kérdező, fiú vagy vagy lány?
2009. dec. 21. 13:23
 23/44 A kérdező kommentje:
lány :D 14
2009. dec. 21. 14:27
 24/44 anonim ***** válasza:
Fiúk nem nézték a Csillag születiket?
2009. dec. 21. 14:30
 25/44 anonim ***** válasza:
22%
Melegebb mint a radiátor, egyébként ha ő nyert volna, tuti szétvertem volna a tv-t :D bár ez már akkor bekövetkezett, amikor ez a homár jutott tovább Horváth Tomi helyett :@ namind1 inkább nem is gondolok rá mert csak felidegesít xd
2009. dec. 22. 08:40
 26/44 anonim ***** válasza:
69%
meleg, az biztos. végülis jó hangja van.
2009. dec. 22. 11:37
 27/44 anonim ***** válasza:
90%
Olyan primitív emberek vannak,gondolok itt a negatív hozzászólásokra.Miért nem lehet kultúráltan kifejezni a nem tetszését?Ha ott állna elötte André,meg se merne mukkanni az biztos.Egyébként nekem egy teljesen normális pasasnak tünt.
2009. dec. 22. 13:59
 28/44 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled!Szegény André!PL.a Neo Fm-ben élő adásban azt mondták rá transzfesztita.Na ez már tényleg túl sok!hogy lehetnek ilyen genyó emberek???legalább kultúráltan mondanák meg a véleményüket,nem ilyen bántóan!nekik ez jól esne?ráadásul műsorvezető!!!
2009. dec. 22. 14:52
 29/44 anonim ***** válasza:
16%

"Meg se merne" mukkanni"? :DDDD

Jajbasszus, dehogynem, hát ki a bánat ő, hogy parázni kéne tőle? Fizikailag biztos nem, mentálisan meg se te, se más nem ismeri. Művészete meg nincs, mindössze kasztrált hangja, amivel jól vernyog. Vagy te ilyen kis szendeszűz vagy, hogy ha meglátsz egy patkányt a tv-ben, akkor az neked már félisten? Jó magas igényeid vannak akkor :D

2009. dec. 22. 16:35
 30/44 anonim ***** válasza:
25%

Transzfesztita??:X:X:X

TRANSZVESZTITA!!

2009. dec. 22. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!