Justin Bieber-nek mi lesz a sorsa?
Figyelt kérdés
Hogy látod a jövőjét mondjuk 10 év múlva?
Csak értelmes válaszokat.
2014. ápr. 3. 13:21
1/6 anonim válasza:
10 év múlva a Biebernek fogod írni, mert addigra megtanulod.
Ha rajtam múlna, akkor egy ételosztásnál állna sorban, hátha lök neki valaki valami moslékot.
2/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Ha pesszimista szempontból közelítem meg a kérdést, akkor elképzelhető, hogy egy elfeledett drogos lesz, mert már most olyan életvitelt folytat, hogy problémák lesznek Vele pár éven belül. Én a rajongója vagyok, ezért minden nap eszembe jut, hogy vajon mi lesz Vele, és reménykedek benne, hogy a fent leírtak ellentéte fog bekövetkezni, és ha akkor már nem is énekel, de lesz családja, és normális életet fog élni.
5/6 anonim válasza:
Ugyan az lesz mint a flour tomi egy pár év és elfelejtik a nyálas taknyos tini karakterét és úgy emlékeznek vissza rá mint egy rossz álomra majd helyete jön valami másik tini taknyos gyerek ennyi.
6/6 anonim válasza:
börtönben lesz. balhés gyerek.
rövid idô alatt 3-szor tartóztatták le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!