Miben jobb Justin Bieber mint az ázsiai szubkultúra?
Soka csúfolnak amiatt, hogy koreai, japán zenéket hallgatok. Főleg a k-pop fiú bandák miatt, mert hogy b*zik. És ezt mondják a JB fan lányok, bezzeg ha én homozom le zsüsztint, akkor rögtön én vagyok a bunkó.
Miben jobb?
A zenéje... nem mondok rá semmit, hiszen ugye ízlések meg pofonok. De miben jobb? A k-pop miért gáz, és Bieber miért menő? Csak azért, mert az egyik korea a másik meg amerika?
Az én véleményem:
Nincs olyan, hogy jobb, vagy rosszabb. JB-t leginkább 10-14 éves lányok hallgatják. Az utóbbi munkája már "menőbb" mert más stílust adtak neki a stylist-jei és észrevették, hogy 15 éves b..zisrác külsővel + ritka sz..r dalokkal nincs bevétel.
A k-pop zenei stílus, JB pedig egy ember. Nem lehet összehasonlítania kettőt. Nyilván k-pop-ban is vannak messze jobb előadók, mint JB, és JB-nél is van rosszabb k-pop előadó.
Ha a zenei ízlésed miatt csúfolnak, akkor nagyon tapló emberekkel vagy körbevéve. Ha neked az tetszik, akkor az. Senkinek semmi köze hozzá és nem bírálhatják. Legfeljebb ne ez legyen a téma a haverokkal, ha undorodnak tőle. Az én ízlésem sem mainstream, ezért nem szoktam róla beszélni.
nekem Justin Bieber a #1 és nem 10-14 között vagyok :)
amúgy szerintem ennek az az oka, hogy itt Európában minden inkább Amerika felé húz, nem pedig Ázsia felé. meg természetesen Ázsia kultúrája messzebb is áll az Európaitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!