Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miben jobb Justin Bieber mint...

Miben jobb Justin Bieber mint az ázsiai szubkultúra?

Figyelt kérdés

Soka csúfolnak amiatt, hogy koreai, japán zenéket hallgatok. Főleg a k-pop fiú bandák miatt, mert hogy b*zik. És ezt mondják a JB fan lányok, bezzeg ha én homozom le zsüsztint, akkor rögtön én vagyok a bunkó.

Miben jobb?

A zenéje... nem mondok rá semmit, hiszen ugye ízlések meg pofonok. De miben jobb? A k-pop miért gáz, és Bieber miért menő? Csak azért, mert az egyik korea a másik meg amerika?

2013. dec. 29. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én véleményem:

Nincs olyan, hogy jobb, vagy rosszabb. JB-t leginkább 10-14 éves lányok hallgatják. Az utóbbi munkája már "menőbb" mert más stílust adtak neki a stylist-jei és észrevették, hogy 15 éves b..zisrác külsővel + ritka sz..r dalokkal nincs bevétel.

A k-pop zenei stílus, JB pedig egy ember. Nem lehet összehasonlítania kettőt. Nyilván k-pop-ban is vannak messze jobb előadók, mint JB, és JB-nél is van rosszabb k-pop előadó.

Ha a zenei ízlésed miatt csúfolnak, akkor nagyon tapló emberekkel vagy körbevéve. Ha neked az tetszik, akkor az. Senkinek semmi köze hozzá és nem bírálhatják. Legfeljebb ne ez legyen a téma a haverokkal, ha undorodnak tőle. Az én ízlésem sem mainstream, ezért nem szoktam róla beszélni.

2013. dec. 29. 23:19
 2/5 anonim válasza:
100%

nekem Justin Bieber a #1 és nem 10-14 között vagyok :)

amúgy szerintem ennek az az oka, hogy itt Európában minden inkább Amerika felé húz, nem pedig Ázsia felé. meg természetesen Ázsia kultúrája messzebb is áll az Európaitól.

2013. dec. 30. 12:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazából nekem singy bajom JB-vel, nem b*zizom le, mert szerintem nem az, (és ha meg esetleg az, akkor mi van?) de akkor sem értem, hogy miért gondolják azt sokan, hogy azért, mert nekik az tetszik, ezért az a legjobb. Ihazából ezt szerettem volna kifejezni a kérdéssel, csak nem jött össze :D
2013. dec. 30. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért gondolják, hogy az a legjobb, mert ilyen az ízlésük (vagy ízléstelenségük). Nincs legjobb előadó, de ah nekem xy tetszik, számomra a legjobb lesz. Ez teljesen szubjektív, amit talán nem látnak be a barátaid.
2013. dec. 30. 18:25
 5/5 A kérdező kommentje:
NEM a barátaim csesztetnek miatta... :D
2013. dec. 30. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!