Valaki le tudná írni nekem Justin Bieber egyik saját idézetét?
Figyelt kérdés
Az elmúlt pár napban sokszor láttam kint facebookon de már nem emlékszem hogy hol és kinél. A lényeg hogy nem az aminek a végén az van hogy soha ne mondd hogy soha (never say never) Azt ismerem de van egy másik is:) előre köszönöm:):)::)2014. febr. 8. 18:04
1/8 assassins creed válasza:
Inkább hosszú legyen mint vastag!
2/8 anonim válasza:
Dzsàsztin bìbort nyilvànosan kikène vègezni
3/8 A kérdező kommentje:
a féltékenység nagy úr emberek
2014. febr. 8. 22:17
4/8 anonim válasza:
a nevem ès becsületem többet èr, mint egy kis hülye jenki justin bibor
5/8 anonim válasza:
"Ha megtudsz álmodni valamit, meg is tudod tenni." - Justin Bieber
"Higgy önmagadban, abban,hogy
mindenre képes vagy, ha akarod." - Justin Bieber
"Nem számít milyen tehetséges vagy, soha nem fog mindenki kedvelni téged! De ilyen az élet, csak maradj erős!" - Justin Bieber
Umm, most csak ezeket találtam. Valamelyik talált?(:
6/8 Szűcs Klára válasza:
"Amikor eléred azt a bizonyos pontot az életedben, odakint az emberek azt várják, hogy megtörj. Néha a kezedbe kell venned az irányítást, hogy ne húzzon le a gravitáció és repülhess." -Justin Drew Bieber
7/8 A kérdező kommentje:
köszönm mindenkinek:) édik vagytok
2014. jún. 14. 13:07
8/8 anonim válasza:
tudom hogy régi kérdés de nem baj:)
"Lesz idő, amikor az emberek azt mondják, nem élhetsz az álmaidnak, de én azt mondom nekik: soha ne mondd, hogy soha!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!