Pasik bejön nektek az ilyen stílus mint a Mariah Carey-é?
Figyelt kérdés
úgyértem öltözködés terén(magassarkú szoknya ilyen testre sumuló cuccok stb..nameg ez a haj)
annyira tetszik a stílusa nektek bejönnek az ilyne nőiesebb cuccok..v inkább manapság a sportosabbak jobbannéznek ki(ruhára értem mert külsőleg énis elég sportos vagyok:)
16/L
2009. dec. 13. 12:46
1/7 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesírási hibákért siettem..
2009. dec. 13. 12:50
2/7 anonim válasza:
Hát nekem inkább a sportosabb csajok jönnek be. Ez a stílus ami itt van a képeken ez így szép, meg szexi, meg minden, de nem a mindennapokban. Ha valami buliba megyünk (valami kulturált buliba), meghívás vacsorára, vagy ilyesmik, akkor jó ez a stílus. De én nem tudom azt elképzelni, hogy a mindennapokba ilyen csajom legyen, főleg nem, ha 16 éves.
19/F
3/7 anonim válasza:
Nekem spec. nem feltétlenül a sportos jön be. Sőőt... 17/F
4/7 anonim válasza:
Lány vagyok. Így is tetszik, csodás alakja van!! De ha férfi lennék... hűűha... :P
5/7 A kérdező kommentje:
:D
2009. dec. 14. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!