Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Pasik bejön nektek az ilyen...

Pasik bejön nektek az ilyen stílus mint a Mariah Carey-é?

Figyelt kérdés

úgyértem öltözködés terén(magassarkú szoknya ilyen testre sumuló cuccok stb..nameg ez a haj)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

annyira tetszik a stílusa nektek bejönnek az ilyne nőiesebb cuccok..v inkább manapság a sportosabbak jobbannéznek ki(ruhára értem mert külsőleg énis elég sportos vagyok:)

16/L

2009. dec. 13. 12:46
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesírási hibákért siettem..
2009. dec. 13. 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem inkább a sportosabb csajok jönnek be. Ez a stílus ami itt van a képeken ez így szép, meg szexi, meg minden, de nem a mindennapokban. Ha valami buliba megyünk (valami kulturált buliba), meghívás vacsorára, vagy ilyesmik, akkor jó ez a stílus. De én nem tudom azt elképzelni, hogy a mindennapokba ilyen csajom legyen, főleg nem, ha 16 éves.

19/F

2009. dec. 13. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem spec. nem feltétlenül a sportos jön be. Sőőt... 17/F
2009. dec. 13. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok. Így is tetszik, csodás alakja van!! De ha férfi lennék... hűűha... :P
2009. dec. 13. 20:10
 5/7 A kérdező kommentje:
:D
2009. dec. 14. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:
BE!
2009. dec. 17. 15:44
 7/7 anonim válasza:
Ímádom a nőt! Yes Fanatik.
2014. febr. 5. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!