Bejön? Akár mint stílus, akár, mint pasi?
2009. júl. 25. 19:07
1/17 anonim válasza:
fúj nagyon csúnya. NEm jön beee. blőőő!! stílusa sem, mint pasi sem. fúj fúj fúj.
2/17 anonim válasza:
Szia!
Nekem nagyon nem jön be!
Szerintem külsőre olyan,mint egy csöves,mármint ha a fejét nézem,a haja borzolt,borotva luxus,meg a tekintete is olyan semmilyen,olyan mint egy drogosé!
A stílusa kicsit szerintem retrós vagy én nem is tudom,hogy milyen,de ez a csávó valami borzalom,ahogy kinéz!
De én is kíváncsi vagyok mások véleményére is!
Üdv!
3/17 anonim válasza:
wááá...ilyenek vannak a buszmegállókban is. ott alszanak egypár sörösüveg mellett
4/17 anonim válasza:
Nekem sem jön be de lehet ha megborotválkozna és valami normális hajat csinálna akkor jóképű de így...
5/17 anonim válasza:
Hát nekem nem igazán tetszik ez a csőgatya meg tornacipő, egy 15 éves fiún még oké lenne,de ő kicsit öreg hozzá.Nekem az arca sem tetszik,szeretem a pasikon az arcszőrzetet,de ez már egy kicsit sok...De hát ízlések és pofonok :-)
6/17 A kérdező kommentje:
2009. júl. 25. 19:26
7/17 anonim válasza:
szerintem is csúnya..:( mért neked teszik?
8/17 anonim válasza:
borotválkozva sem jó, nagyon csúnya.
10/17 anonim válasza:
19:19-es vagyok de nem borotválkozva is csúnya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!