Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kedveseim! Mi a pontos oka...

Kedveseim! Mi a pontos oka annak, hogy ennyien utáljátok. Mármár gyűlölitek Justin Biebert?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy elvakult rajongója,de bírom a zenéjét! Véleményeket várok...

2014. febr. 10. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

"Szereti a rajongóit" :DD Azért késik el órákat a koncertjeiről, mert olyan fontosak neki mi? Meg azért köp le őket, hogy érezzék a törődést XD Az nem törődés, hogy néha kiírja a twitterére, hogy mennyire szereti a kis rajongóit.

"Nem ártott senkinek" XDDDDDDDDDDDDDD Kiről beszélsz? A legutóbbi dolog, amit hallottam JB-ről, hogy a magángépen, amin utazott, a pilótáknak maszkot kellett felvenniük, mert annyit füvezett az a beképzelt kis majom :D Aki az ilyeneket arra meri fogni, hogy fiatal, és éretlen, azt szájba vágom... Én is fiatal, meg éretlen vagyok, de nem vezetek ittasan, nem csinálok anyagi kárt embereknek, meg alapból próbálok nem tiszteletlen bunkó lenni olyanokkal, akik nem érdemlik meg.

Az adományokról meg annyit, hogy az akkora vagyonnal rendelkező hírességek, mint Justin, gyakran nem is tudják, hogy kinek adakoznak, mert a menedzserük rendezi az egészet... Ahhoz képest, hogy mekkora elismerés jár az adakozásért, Bíber meg sem érzi, hogy hiányzik valami a vagyonából, szóval azért ne avassuk szentté :D (De ez nem csak Justinra igaz, sokan használják az ilyen jótékonysági tevékenységeket, hogy növeljék a népszerűségeket)

Igazság szerint a normálisabb réteg már elfogadta, hogy Justin már nem az a kedves kisgyerek, aki évekkel ezelőtt volt, és nem ér annyit, hogy figyelmet szenteljenek neki.

2014. febr. 16. 16:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Az, amiért sokan utálják, az az okádék undorító viselkedése. Botrányt botrányra halmoz, és mindent elmond róla, hogy bedrogozva száguldozott "verseny" címén Miami utcáin, tojással dobálja a szomszédai házát, emiatt indult egy petíció az USA-ban, amit már 250ezren írtak alá, hogy nemes egyszerűséggel vegyék el tőle a zöld kártyát, és dobják ki a francba az országból. Ezt elérni 20 évesen igen nagy "teljesítmény". Torontóban is eljárás indult ellene. Amit az utolsó írt, az meg bármennyire is fáj, igaz. Nem egyszer köpdöste le a rajongóit. Justin Bieber nem más, mint egy semmiből lett megcsinált "sztár", aki hiába 20 éves, úgy viselkedik, mint egy neveletlen 15 éves. A drog, pia már csak a jéghegy csúcsa. Én őszintén, nem sajnálom, ha ennyi esze van. Ha így folytatja, akkor ős is eljut arra a szintre, hogy a drogba fog belehalni. És hidd el, ennek tudatában erre az eszement kölyökre SENKI SEM irigy. A petícióban is az van, hogy a felháborító viselkedéséből van mindenkinek elege. Szóval szerintem ezért gyűlölik őt (jogosan). Pár év múlva meg már úgysem fogunk róla hallani semmit, eltűnik (hála istennek) a süllyesztőben, és az élet megy tovább.
2014. febr. 23. 09:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért nem bírjuk, mert pl: leköpte a rajongóit, börtönbe ment, nem egyszer, a szomszédai panaszkodtak hogy bömbölteti a zenét, a híradóban is benne volt, drog is volt már a kezében... Soroljam még vagy esetleg elég lesz???
2014. febr. 25. 16:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez nézőpont kérdése egyébként..valaki Smiler,valaki Directioner valaki Belieber..és még sok más.. A Belieberek erre a kérdésee csak őt védik,míg akik nem szok,azoo ellentétesen...egy kicsit szerintemtúl lő a céljain,de ez mondom...mindenki saját maga dönti el,hogy kit sueret,hogy ő lesz a példaképe,ilyenek...
2014. márc. 3. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!