Kedveseim! Mi a pontos oka annak, hogy ennyien utáljátok. Mármár gyűlölitek Justin Biebert?
"Szereti a rajongóit" :DD Azért késik el órákat a koncertjeiről, mert olyan fontosak neki mi? Meg azért köp le őket, hogy érezzék a törődést XD Az nem törődés, hogy néha kiírja a twitterére, hogy mennyire szereti a kis rajongóit.
"Nem ártott senkinek" XDDDDDDDDDDDDDD Kiről beszélsz? A legutóbbi dolog, amit hallottam JB-ről, hogy a magángépen, amin utazott, a pilótáknak maszkot kellett felvenniük, mert annyit füvezett az a beképzelt kis majom :D Aki az ilyeneket arra meri fogni, hogy fiatal, és éretlen, azt szájba vágom... Én is fiatal, meg éretlen vagyok, de nem vezetek ittasan, nem csinálok anyagi kárt embereknek, meg alapból próbálok nem tiszteletlen bunkó lenni olyanokkal, akik nem érdemlik meg.
Az adományokról meg annyit, hogy az akkora vagyonnal rendelkező hírességek, mint Justin, gyakran nem is tudják, hogy kinek adakoznak, mert a menedzserük rendezi az egészet... Ahhoz képest, hogy mekkora elismerés jár az adakozásért, Bíber meg sem érzi, hogy hiányzik valami a vagyonából, szóval azért ne avassuk szentté :D (De ez nem csak Justinra igaz, sokan használják az ilyen jótékonysági tevékenységeket, hogy növeljék a népszerűségeket)
Igazság szerint a normálisabb réteg már elfogadta, hogy Justin már nem az a kedves kisgyerek, aki évekkel ezelőtt volt, és nem ér annyit, hogy figyelmet szenteljenek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!