Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Bieber rajongói tényleg...

Justin Bieber rajongói tényleg szidják a Bon Jovit, mióta Jon Bon Jovi s. fejnek nevezte Biebert?

Figyelt kérdés
Kapcsolódó linkek alapján jutottam el valami sztáros oldalra, sajnos már kiléptem, és a Bon Joviról volt egy hír (egy teljesen másik), és alatta sok kommentelő utalt rám hogy a Justin Bieber-rajongók szidják a Bon Jovit. Azt én is tudom, hogy az énekes nemrég beszólt annak a Biebernek, de azt nem hallottam, hogy ők meg így szidnák a bandát.
2014. jan. 2. 15:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocs a béna rövidítésért, de csak így engedte elküldeni.
 2/5 A kérdező kommentje:
*rá
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Az a Bon Jovi énekes vagy egy banda egyátalán?

Na mindegy nem is érdekel különösebben,most hallok róla kb. Másodszor.

Én belieber vagyok, de a kijelentése miatt nem szidom Bon-t(?), de ő igazán foglalkozhatnak a saját dolgával....

2014. jan. 3. 09:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát, csak ezt hallottam valahol. Igazából én már nem vagyok tini, szóval nem tudom, mi zajlik köztetek, 20 éves vagyok, csak egy ismerősöm mesélte, akinek 14 éves a húga. És ő olvasta a cikket, meg azóta a sulijában ezeket mondják. Egyébként a banda neve Bon Jovi, az énekes neve Jon Bon Jovi (igazából John Bongiovi). Tudom, hogy megtévesztő, de a 80-as években divat volt az alapítóról elnevezni a bandát. olyan ez mint nálunk pl. az Illés együttes (Illés Lajosról).
2014. jan. 3. 19:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Na, most jól összekavartam azt, aki ezt végigolvassa. Szóval mondta ez az ismerősöm a dolgot, és utána én is rákerestem ilyen cikkre, és tényleg ott alatta kommentben is szidták.
2014. jan. 3. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!