Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Biebert tényleg nem...

FannaL kérdése:

Justin Biebert tényleg nem szeretik Angliába?

Figyelt kérdés
Nem vagyok fan. Csak így ez most tényleg érdekel. És ha tényleg nem szeretik, akkor mi miatt?:)
2013. jún. 10. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért amiért máshol se szeretik..... :D
2013. jún. 10. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy beszélsz mint ha itt szeretnék:D
2013. jún. 10. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző kettő jól írta, szerinted mégis hol szeretik őt?
2013. jún. 10. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ott is oda meg vissza van érte pár bugyuta csitri, rajtuk kívül meg mindenki mindenhol tisztában van vele, hogy egy zeneileg nulla marketingbáb a fazon.
2013. jún. 11. 10:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, tény, hogy nincs valami hú de szuper hangja. Én csak erre annyit mondok, hogy bejött neki az élet. Akármelyik kisebb sztár is lehetne ennyire híres, mint ő csak nekik is egy jó segítő kellett volna aki feljuttatja őket idáig. Szóval így én nem ítélem el, de nem is vagyok olyan, aki minden lépését követi meg őrjöng ha ő van a tévében. Egyébként azt hittem, hogy csinált valami igazán botrányosat, tényleg botrányosat, mert nem is akarják, hogy visszamenjen oda.
2013. jún. 11. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:
30%
egy koncerten 2 órát késett (és nem az ő hibája volt) és a beképzelt angolok, megsértődtek....de csak a fanok. A Belieberek nem. És e két fogalom között nagy a különbség.
2013. jún. 17. 19:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja értem. Köszönöm! :)
2013. jún. 21. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!