Ha választhatnál, kit választanál? Edward Cullen-t vagy Robert Pattinson-t? Kit miért igen, és miért nem?
Kedves tinilanyok akik ennyire rajonganak egy emberert,lefogadom hogy soha nem volt baratotok es ha lenne akkor csak az ideal t fogadnatok el azaz az embert aki a kerdesben szerepelt.Senki mas szoba se johet gondolom.Orulnek ha kapnek valaszt mert erdekel h mi is a TI velemenyetek.
Szia!
Nekem volt már barátom. Egészen pontosan kettő. Nem nyálcsorgató tinilány vagyok, hidd el :] Egészen addig, ameddig nem olvastam a könyveket, és nem láttam a filemt, én sem értettem, hogy mi ez a felhajtás R.P-vel kapcsolatban.
A lányok vágynak a romantikára. Azt kapják ezektől a könyvektől/filmektől, amikre lelkük mélyén nagyon vágynak, csak a) nem merik kimondani, b) nem kapják meg. A romantikára, arra, hogy a gyönyörű fiú bemásszon a szobájukba, rajongjon értük, és szépeket súgdosson a fülükbe. Minden könyv, minden film egy meg nem élt élet. Azt hiszem a lányok (akik máshonnan nem kapnak) ezektől az alkotásoktól kapják meg a romantikát, meg a 'törődést'. Ez leírva hülyén hangzik, de gondolkozz rajta egy kicsit...
Kedves utolsó válaszoló, egyetértek Veled! XD :)
Amúgy, ha azt nézzük, hogy ezek a dolgok nem valósak, akkor nem szabadna sci-fi-t sem nézni, meg akció filmet sem, mert azokban meg szitává lősz valakit, és simán felpattan és tovább fut... Ezek a filmek azért vannak, mert az embernek lelkileg szüksége van ilyenre is... És ez nem mai dolog, mert az emberek oda voltak Brad Pitt-ért és Johnny Depp-ért és még sorolhatnám... :)
Edwardot, mert ő egy álomfigura. Olyan, akiért a lányok kitépnék egymás haját, és mert ő nem csak jól néz ki, de belülről is "szép".
Rob meg...:S
kedves 18:19-es!
Rob neked mitől nem szép "belül"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!