Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ha választhatnál, kit választa...

Ha választhatnál, kit választanál? Edward Cullen-t vagy Robert Pattinson-t? Kit miért igen, és miért nem?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 17:57
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Edwardot!!!!!!!!!!!!!

Mert minden álmom hogy vámpír legyek!!!!!!!

2010. jan. 26. 18:40
 32/51 anonim ***** válasza:

mind1 meiket választod mert mind2 ugyanaz:D

de am meg sztem Edward vhogy helyesebb a filmben:$:P

ott fiatalabbnak néz ki:P

2010. márc. 22. 20:35
 33/51 anonim ***** válasza:
Robert mert ő létezik xD
2010. ápr. 1. 08:41
 34/51 anonim ***** válasza:
De még mennyire, hogy létezik! Találkoztam is vele, szóval egyértelműen ROB!
2010. ápr. 4. 23:23
 35/51 anonim válasza:
egyiket se
2010. ápr. 5. 18:15
 36/51 A kérdező kommentje:
Nincs rossz válasz, akinek nem tetszik egyik sem, azt is le lehet írni, kulturáltan. :)
2010. ápr. 12. 19:15
 37/51 anonim válasza:
41%
Kedves tinilanyok akik ennyire rajonganak egy emberert,lefogadom hogy soha nem volt baratotok es ha lenne akkor csak az ideal t fogadnatok el azaz az embert aki a kerdesben szerepelt.Senki mas szoba se johet gondolom.Orulnek ha kapnek valaszt mert erdekel h mi is a TI velemenyetek.
2010. ápr. 14. 21:49
 38/51 anonim ***** válasza:
Nézd, ez általában életkori sajátosság, tulajdonképpen normális dolog, a pszichológusok is ezen a véleményen vannak. Amúgy téged fusztrál, hogy a tiniknek tetszik egy-egy híresség, ha nekik ez jól esik, akkor miért ne tehetnék meg?! Akikért rajonganak, azok pedig felvállalták a nevüket stb. és az ezzel járó tinilányokat is.
2010. ápr. 15. 09:52
 39/51 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti válaszoló! :)

Nekem volt már barátom, 3 évig voltunk együtt... Lássuk be, ehhez az embert magát kell szeretni. Elsőre nem is tetszett, de a randik során megismertem, és beleszerettem.

Én nem vagyok rajongó, a forgatásokon sem voltam kint, mert az, hogy én kint álljak órákat, hogy egy pillanatra lássak egy személyt... Hát nem valami ösztönző! :) De szerintem nem baj, hogy a tinik tudnak örülni valaminek, és a rajongás valamilyen szinten segít nekik a mindennapi problémáik átélésében. Szerintem vannak ennél sokkkal nagyobb gondok... Például azok a tinik akik minden napjukat a kocsmában töltik, vagy drogoznak, vagy lopni járnak heccből. Ez a rajongás ártatlan, és miért ne tehetnék? Amúgy szerintem Robert Pattinson pont az a pasi, aki nem az a kimondott szépségideál... Mert jól néz ki, de nem az a szolizott metroszexuális egoista, aki a kirakatokban bámulja, hogy milyen helyes... Szerintem az ő szintjét elég könnyű teljesíteni. Legyen humorod, kisugárzásod, légy kedves, jó kedélyű és nyert ügyed van...

2010. ápr. 15. 12:37
 40/51 anonim ***** válasza:
Hát nem tom inkább Robertet mert ő élő személy,de Edward sokkal cukibb
2010. ápr. 25. 18:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!