Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ha választhatnál, kit választa...

Ha választhatnál, kit választanál? Edward Cullen-t vagy Robert Pattinson-t? Kit miért igen, és miért nem?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 17:57
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Robertet, egyszerűen nagyon bejön a stílusa. Minden, amit csinál vagy mond. De Edward nem tetszik.
2009. nov. 22. 21:59
 12/51 A kérdező kommentje:

Nekem Rob jobban bejön. Emberibb, vicces, szórakoztató... :)

Én az elején Edward párti voltam... De pl én is olvasom a Robert Pattinson Daily-t, és nekem fontosabb, hogy sokat lehessen az illetővel nevetni... Ezt Rob hozza is :D És Edward pedig mindig szenved... A könyvben is... Áldozatokat hoz, folyton aggódik és nekem picit karót nyelt. :) De ha olyan szórakoztató lenne mint Rob, tuti őt választanám... :)

2009. nov. 22. 23:13
 13/51 anonim ***** válasza:
36%

Edward: azért nem, mert lúzer vámpír, semmi férfias nincs benne, és ronda.

R.P.: azért nem, mert semmi férfias nincs benne, ronda

:D

Egyébként, ez azért hülyeség, mert Edward karakterét meg lehet ismerni, de R.P.-ét nem, nyilván, mivel elég nehéz lenne megismerni személyesen, szóval...

18/L

2009. nov. 23. 08:11
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
Ja, utolsó voltam: ha már vámpír, akkor Jean-Claude az Anita Blake sorozatból:D
2009. nov. 23. 08:12
 15/51 anonim ***** válasza:
Edwardot,mert jobban megismered és nekem szimpatikusabb,mint Robert.De ő sem rossz...csak szerintem nem olyan mint mutatja magát..kicsit beképzelt szerintem a rob.:)
2009. nov. 23. 09:00
 16/51 A kérdező kommentje:
08:11-es! Az Anita Blake könyvsorozatot én is olvastam. Ott nekem is Jean Claude volt a kedvencem, de azért az sem valami férfias, ha a pasi többet piperészkedik a fürdőszobában, mint a nő... :) És nekem a végére már sok volt ez a selyemmánia... :) Meg az is, hogy vagy 20-an voltak már a 13. részben Anita ágyában... :)
2009. nov. 23. 13:30
 17/51 A kérdező kommentje:
Nem tom, én láttam az összes műsort, amiben részt vett, és nagyon tetszett, hogy folyton mindenből viccet csinált... És elég sokszor mond olyanokat magáról, amiben vagy lekicsinyli magát, vagy bevallja, hogy tök hülye, meg fél a sötétben, meg amíg kicsi volt a nővérei lánynak öltöztették, és hogy szokott sírni... :) Szerintem nem beképzelt. Azok a rajongók, akik voltak olyan szerencsések és találkoztak vele, mint azt mondják, hogy udvarias volt és kicsit sem beképzelt :)
2009. nov. 23. 13:33
 18/51 anonim ***** válasza:
100%
Rob-ot! Mert egyzserűen olyan mint egy átlag pasi csak ő sztár ami nem lényeg tehát úgy tudja a sztárságot kezelni ahogy csak nagyon kevés ember! Edward-ot azért nem annyira mert ő túlságosan is az a féltelek, nem akarom vigyázok rádd és..... VÁMPÍR VAGYOK!!.... ez annyira nem jön bee!
2009. nov. 23. 18:17
 19/51 A kérdező kommentje:
Nekem Robert kéne, hírnév nélkül :) A kis humoros angol pasiként... :)
2009. nov. 23. 19:34
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

Edward!!!!!!!!

amúgy lehet hogy elfogult vagyok hiszen robertet tényleg nem ismerem(bár ha rajtam múlna:)), edwardot viszont igen

2009. nov. 23. 19:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!