Szerintetek jóképű Peter Facinelli?
Figyelt kérdés
csak mert sztem az alkonyatban tök jól néz ki szőke hajjal
ti mit gondoltok?
2009. nov. 21. 17:38
31/41 anonim válasza:
inkább Kalifornia-Nevada , mint New York:D
32/41 anonim válasza:
Na hajrá! Stratégiai terv megvan. Indulhat a Peter Facinelli Kereső Hadművelet. :D
Sok sikert mindenkinek! :D
Azt hiszem, hogy a normál emberi szintet, magasan túlléptük. xD
33/41 anonim válasza:
Hát mi már Peter Facinelli kutató űrállomást hoztunk létre. Majd szétnézünk bevonjuk a NASA-t. :)
34/41 anonim válasza:
Igen, igen. Be kell vetni mindent, az ügy érdekében! :)
35/41 anonim válasza:
Peter egy álompasi. (L) Szőkén, barnán, bárhogy jöhet! nekem is milliószor bejön mint robert!
36/41 anonim válasza:
Újabb taggal bővült a Peter felderítő hadműveletünk. :D
37/41 A kérdező kommentje:
sztem meg várjuk meg, amíg új filmet forgat, és azt tuti beharangozzák, hogy hol lesz a forgatás, akkor elmehetünk oda, aztán bemegyünk minden közeli szállodába, hogy "Hello, Peter Facinelli itt szállt meg? Tudja, mi a hugai vagyunk, és szeretnénk meglátogatni! :)))))"
csak ki bír addig várni, amíg új filmje lesz? (L)
2010. szept. 4. 12:41
38/41 anonim válasza:
Hát, akk jó sok húga van. :D:D Nem baj, én lemondok a húg, tisztségről, leszek az "elfelejtett lánya" :D
39/41 anonim válasza:
Én meg az unokahúga. :P
Megoldjuk mi ezt! :D Csak peter-en áll vagy bukik a dolog.
Szegény..szívrohamot is kapna,ha egy csapat gyakorikérdések.hu-s lány meglátogatná xD
40/41 anonim válasza:
Az biztos, h szívrohamot kapna... de nem a puszta látványunktól:P:P:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!