Szerintetek jóképű Peter Facinelli?
Figyelt kérdés
csak mert sztem az alkonyatban tök jól néz ki szőke hajjal
ti mit gondoltok?
2009. nov. 21. 17:38
11/41 anonim válasza:
Huhh...(L)(L)(L)(L):D Imádom. Szőkén nagyon vadító :P Téll. illik hozzá ez a vámpír szerep. Barnán is nagyon bejön nekem.:) (L) Peter Facinelli <3 És egyet értek az utcsóval. Inkább ő 100000szer. mint egyszer is Robert. /bár Edward nem olyan rossz ^^/ de Rob-ot nem bírom :S
12/41 anonim válasza:
De akkor iiis:D Facinelli, aah... imá-imá-imá-do-oom<3 Egyszer úgyis én leszek a felesége:DxD És az eclipsben is olyan "árhányos" volt:D Francba. Tényleg klinikai eset vagyokxD
13/41 anonim válasza:
Hehe. Feküdjünk be együtt a Peter Facinelli elvonóra. Oké?xD
(L)Ahhh. az a pasi egy álom.(L) :( xD :$ <3
14/41 anonim válasza:
Milyen elvonóra, sztárság vagy fanság elvonóra?
15/41 anonim válasza:
Francnak kell elvonó:D én inkább Facinelli ágyába szeretnék befeküdni, nem elvónóra! 20:04-es voltam:D
17/41 anonim válasza:
Na jó, akkor hagyjuk az elvonót és menjünk Peter ágyába.xD:D
18/41 anonim válasza:
Mikor indulunk?:D Remélem XXL-es ágya van, ha már ennyien megyünk:D
19/41 anonim válasza:
Na menjünk.:D Csak csomagolok pár ruhát.xD Gondolom sokáig maradunk :P Jaja, csak az Ő érdekében reméljük,hogy nagy az ágya. :) Az asszonya meg kit érdekel...:D
20/41 anonim válasza:
IIiiigazad is van:D:D De ruhát ne vigyünk sokat:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!