Hugh Grant jóképű, szimpatikus?
Több filmjét is láttam - kedvencek: Sztárom a párom, Zene és szöveg, Négy esküvő és egy temetés - de nem tudom, talán nagyon befolyásolnak a róla megjelent cikkek.
Bár nem olvasok rendszeresen lapokat, de többektől hallottam, esetleg olvastam is róla, ami kimondottan undorítóvá tette. Illetve vannak furcsa megnyilvánulásai - például az Egy fiúról című filmben kerek perec kijelenti, hogy utálja a gyerekeket - én nem mondom, hogy imádja, meg puszilgassa a gyerekeket, de az túlzás, hogy egy interjúban így nyilatkozik :-(
Viszont szerintem eléggé "helyes" pasi. Nem tudom, hogy más is van-e ezzel így?
Van egy ismerősöm, akivel "jártam", de inkább nem nevezném járásnak, hanem leveleztünk, meg én nagyon szerettem, de ő? (Hát ez nem ide tartozik.....) És amikor meglátom Hugh Grant-et, mindig az "Ismerős"öm jut róla eszembe. (állítólag nagyon hasonlít rá)
Ti mit gondoltok Hugh Grantről? 10-ből mennyi?
Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm Nektek!
Üdv.: E.
Köszi a gyors választ! Na, hát nekem ugyan de ugyan ez a véleményem róla! Igen, ezeket a képeket én is láttam, hát enyhén szólva "durva", de akkor még finoman fejeztem ki magamat :-(
Várom a további válaszokat!
Egyik kedvenc színészem, nem a kinézete miatt, hanem ahogy átjön a képernyőn a szorongása, ez teszi jó színésszé és hitelesé.
A szeme az szép, de amúgy nem nagy szám.
A személyisége nagyon-nagyon-nagyon nem jön be. Ha egy hétig vele kéne élnem... Hát egyikünk tuti meghalna a végén:D
De mint pasi 10-es. Vagyis inkább volt. Mondjuk... még 3 éve. Vagy inkább 6. Most viszont előbb választanám Al Pacinót 70 évesen, mint ezt az öntelt f*szkalapot ... 50 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!