Hugh Grant jóképű, szimpatikus?
Több filmjét is láttam - kedvencek: Sztárom a párom, Zene és szöveg, Négy esküvő és egy temetés - de nem tudom, talán nagyon befolyásolnak a róla megjelent cikkek.
Bár nem olvasok rendszeresen lapokat, de többektől hallottam, esetleg olvastam is róla, ami kimondottan undorítóvá tette. Illetve vannak furcsa megnyilvánulásai - például az Egy fiúról című filmben kerek perec kijelenti, hogy utálja a gyerekeket - én nem mondom, hogy imádja, meg puszilgassa a gyerekeket, de az túlzás, hogy egy interjúban így nyilatkozik :-(
Viszont szerintem eléggé "helyes" pasi. Nem tudom, hogy más is van-e ezzel így?
Van egy ismerősöm, akivel "jártam", de inkább nem nevezném járásnak, hanem leveleztünk, meg én nagyon szerettem, de ő? (Hát ez nem ide tartozik.....) És amikor meglátom Hugh Grant-et, mindig az "Ismerős"öm jut róla eszembe. (állítólag nagyon hasonlít rá)
Ti mit gondoltok Hugh Grantről? 10-ből mennyi?
Hát én os találkoztam egy ilyen fiúval aki tökre hasonlított rá! mond véletlenül nem Gergőnek hívják!?
Lécci kérdező írj!
Itt vagyok, írok, kedves Utolsó Válaszoló!
Nem, nem Gergőnek hívják a "Hugh Grant-hasonmás" ismerősömet...:)
Szerintem jóképű, bár azért már elég öreg. Bírom, ahogy olyan furán tud mozogni meg gesztikulálni :D
10-ből 9 pontot adok neki.
Amúgy színészként azért olyan nagy alakításokat nem láttam tőle...
Nos en nagyon orulok, ha tobben is talalkoztatok mar Hugh Grant hasonmasokkal, mert nekem az az almom, hogy olyan pasit talaljak, aki ugy nez ki mint o 5-10 eve
Mert akkor 10/10000000 volt:)
Szineszkent pedig 10/vegtelen:D
A szemelyisege, viszont eleg tavol all a filmben alakitott szemelyektol, valoszinuleg nem konnyu egyutt elni vele, ezt o is gyakran bizonygatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!