Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Milyen érzés, hogy Robert...

Milyen érzés, hogy Robert Pattinson Mo. -ra jön? És, hogy Budapestről beszél az interjúkba?

Figyelt kérdés

Nekem majd szétszakad a mellkasom, ahányszor arra gondolok, hogy jön és remélhetőleg látni fogom!

Nem tudom, én megnéztem ismét kb. 100.-ra a Twilightot, de már nem jön be, már annyira megszoktam, hogy milyen valójában, hogy nekem már nem jön be az Edward fiú!! Nekem már csak Rob kell Twilight Saga nélkül!!! ÁÁ Annyira várom már februárt, hogy el sem lehet hinni. Anyumék már teljesen kiakadtak tőlem. Szülinapomra eredeti RPattz aláírást kértem.. xD :D

2009. nov. 16. 18:57
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Énis szeretném tudni hogy mikor jön Robert, és hogy hol lehet majd látni!
2009. dec. 7. 19:47
 32/38 anonim ***** válasza:
skacok, ugye itt nem lesz olyan szánalmas sikoltozás, és "harapj meg" kiabálás, mint más országokban? Rob teljesen ki van készülve ezektől a hülyéktől!
2009. dec. 7. 23:18
 33/38 anonim ***** válasza:
Hát az tényleg nagyon gáz lenne! Jó lenne hogyha úgy emlékezne Magyarországról mint egy olyan országról ahol nincsenek félőrült rajongók és minél többször jönne el ide!:D:P
2009. dec. 8. 17:46
 34/38 anonim ***** válasza:

Úgy sem értené, hogy mit mondanak, a tinilányok meg lószart sem tudnak angolul.

És írta valaki, hogy jó a története a filmnek, válaszom: :DDDDDDDDDDD

De amúgy örülök, hogy jön Magyarországra, legalább kipróbálhatom rajta a mesterlövész puskám.

2009. dec. 8. 18:09
 35/38 anonim ***** válasza:
XD nem hiszem, hogy messzire jutnál vele... :D Kb több száz csaj lesz ott, meg srácok is (:D) és ha netán sikerülne... hááát, lehet, hogy úgy végeznéd, mint a Parfűm című filmből a srác :D XD
2009. dec. 9. 12:49
 36/38 anonim ***** válasza:
18:09. Veled tartok ;)
2009. dec. 11. 17:27
 37/38 anonim ***** válasza:

Igen?? ezt nem is tudtam!

Naon örülök!

2010. jan. 5. 18:01
 38/38 anonim ***** válasza:
Intercontinental hotel, április 5-én
2010. febr. 14. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!