Milyen érzés, hogy Robert Pattinson Mo. -ra jön? És, hogy Budapestről beszél az interjúkba?
Nekem majd szétszakad a mellkasom, ahányszor arra gondolok, hogy jön és remélhetőleg látni fogom!
Nem tudom, én megnéztem ismét kb. 100.-ra a Twilightot, de már nem jön be, már annyira megszoktam, hogy milyen valójában, hogy nekem már nem jön be az Edward fiú!! Nekem már csak Rob kell Twilight Saga nélkül!!! ÁÁ Annyira várom már februárt, hogy el sem lehet hinni. Anyumék már teljesen kiakadtak tőlem. Szülinapomra eredeti RPattz aláírást kértem.. xD :D
Bazze. Ti asszem olvasni sem tudtok.. Hahhó. NEm azt mondtam, hogy M.J. egy nyomorék. a Zenei tehetsége természetesen vitathatatlan, nem azt mondom, h RP jobb nála, hanem azt, hogy egy 17 éves nem szeretheti RP-t, hanem csak M.J. és a további színészeket és fajtáit!
És még egyszer felvilágosítanám a jónépet, mint azt leírtam. Nem a Twilight érdekel! Leszarom azt a filmet! Nem várom, hogy előbújjanak a fogai, hogy elkezdjen csillogni, hogy kiszívja a vérem! Nem tudjátok leszarom a Twilight Sagat! Engem Rob érdekel, nem egy karakter, nem egy film! A filmben iszonyat gyerekesen néz ki tudom ez a cél, hogy 17 legyen de ott nem jön be, először megfogott, utána tartotta a vonzalmat, de már nem! Megismertem, hogy teljesen más, minden más az életébe, persze ő még mindig egy kirakós és nem ismerem kívülről belülről, nem is kívánom, hogy ismerjem! Nem vagyok kapzsi!
Igen biztosan egy érzelmileg, testileg, szellemileg lemaradott, fogyatékos sérült ember vagyok. Sajnálom, hogy ezt a képet sikerült alakítanotok rólam! Pedig meg kellene tanulni szöveget értelmezni, és a sorok között szabályosan olvasni! Nem hantázni.
Hagyjátok már békén szegény kérdezőt, nem kérdezett semmi rosszat. Attól,hogy nem szeretitek a Twilight-ot... Amúgy ti miért utáljátok R.P.-t,ha nem is ismeritek? Szerintem jó színész, nézzétek meg pl. a Little Ashes-ben, ott komolyabb szerepet játszik! Nem azt mondom,hogy a kedvenc színészem, vagy ilyesmi, csak tehetséges. Szerintem.
16/L
Meghajoltam a gép előtt! Köszönöm!
Annyira de annyira nem értem, hogy az emberek mit éreznek támadó, gyűlölködő oda nem illő válaszok megírásakor..
Nekem meg persze vissza kell szólnom, mert ha meg hagyom magam akkor még cifrább "válaszok" jönnek..
De ám. nem para, hogy a 17 éves majdnem felnőtt nők már 12 éves korukba szarrá kuratják az agyukat és igen extrém szex idolokat néznek ki maguknak! Én meg kedves 14 éves sokat látott nagylány köszönöm igen intelligens válaszodat, igaz a kérdésemre 1 szájbakú.t szavad sem felelt. De Ez sem Baj!
Tudod az a különbség köztünk, hogy én nem támadom meg azokat akiket te szerecc én nem ítéllek el, de te pedig rögtön megtetted! Ebből látszik, hogy még picike gyerek vagy aki semmit sem tapasztalt még az életből.
A másik kedves válaszolónak, akitől szintén nem kaptam választ üzenném, ha ilyen jól saccoltad meg a koromat, te hány éves vagy talán 50? Vagy inkább egy sutyerák 16 éves, aki mindenkinél többnek gondolja magát?
Hát már tudom, hogy ilyenkor mit éreztek.. Elég egy retek érzés más embereket tiporgatni anoniman..
-1 nap
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!