Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Milyen érzés, hogy Robert...

Milyen érzés, hogy Robert Pattinson Mo. -ra jön? És, hogy Budapestről beszél az interjúkba?

Figyelt kérdés

Nekem majd szétszakad a mellkasom, ahányszor arra gondolok, hogy jön és remélhetőleg látni fogom!

Nem tudom, én megnéztem ismét kb. 100.-ra a Twilightot, de már nem jön be, már annyira megszoktam, hogy milyen valójában, hogy nekem már nem jön be az Edward fiú!! Nekem már csak Rob kell Twilight Saga nélkül!!! ÁÁ Annyira várom már februárt, hogy el sem lehet hinni. Anyumék már teljesen kiakadtak tőlem. Szülinapomra eredeti RPattz aláírást kértem.. xD :D

2009. nov. 16. 18:57
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Hááááátt.. én is szívesen megnézném élőbe. :D Mert szeretem a Twilight-ot :D És őt is csípem. De viszont abban tényleg igaza volt valakinek hogy Michael Jackson 1000x nagyobb ember volt és lesz is. Bocsi hogy ezt kimondtam de muszály volt.

I Love You Mike.<3 Maning of my life.<3

2009. nov. 18. 15:34
 22/38 anonim ***** válasza:
50%

Ja és 19:49-nek. Aki szerint Michael szar az egy olyan ember akinek szíve nincs.

Bocsánat. Tényleg.

2009. nov. 18. 15:36
 23/38 A kérdező kommentje:

1. Oké. akkor olvasd el az egészet és megtudod, hogy én mit írtam!

2. Elmagyarázom még egyszer.. Megnéztem a filmet, 1. szerelem azután teccet, de elmúlt a nagy szerelem a film iránt, jó történet de nem lehet örökké jó! Már unom, hogy Robot csak a Twilighttal tudják azonosítani!Én már nem bírom azt a filmet! Én ezt írtam! Remélem érted. De lehet ám a szálkát is keresni.. Csak magadba a gerendát se.. ugyebár..

2009. nov. 18. 18:45
 24/38 anonim válasza:
0%
haat en amikor csak ragondolok sikitani tudnekXDXD
2009. nov. 18. 19:27
 25/38 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy Jackson nem volt nagyobb ember. Szó sincs róla. Csak nekem, mint ember, meg mint a zenéi sem jöttek be.
2009. nov. 19. 18:41
 26/38 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy már megint Jackson a téma, még itt is! Igen, nagy volt, zseniális volt, de amióta meghallt az emberek azt hiszik, hogy azzal mutatják ki mekkora rajongók, hogy mindenhol megemlítik... Kicsit nevetséges... Ha valaki szerette, akkor szeresse tovább és kész! Nem kell mindenhol ellenségeket keresnie...

Én én pl nagyon örülök, h Rob Pattinson ide jön! Én kíváncsi vagyok rá! Nem hiszem, hogy sorbaállnék autogramért, de mekkora már, hogy a napjainkban egyik legnagyobb rajongótáborral rendelkező sztár Magyarországra jön??? Azért ez valami...

És akit nem érdekel Robert Pattinson, az ne írjon ide! Mindenkinek vannak hülyeségei, ti meg biztos benkőt néztek...

A Jackson rajongók pedig írjanak ki maguknak egy új kérdést, és ott beszélhetnek róla reggeltől estig...

2009. nov. 19. 23:45
 27/38 anonim ***** válasza:
nekem is bejön a KARAKTER amit játszik, de "nem szakad szét a mellkasom" amikor rágondolok, mert most idejön ott fog benn kuksolni a hotelszobájában vagy a testőreivel végig megy pesten utána meg forgat és úgyse láthatja majd senki.. szóval.. amúgy meg nekem nagyon mindegy, hogy hol van. csak forgassa le az alkonyat filmeket..
2009. nov. 21. 21:10
 28/38 anonim válasza:

Nem értem hogy jön ide Michael Jackson... a kettő össze sem hasonlítható szerintem. És igaz, hogy Rob nem csak egy filmben szerepelt, amellett hogy jól néz ki, TEHETSÉGES színész, és vannak olyan fiatal lányok, akik örülnek, ha Magyarországra jön, mások véleménye meg nem érdekel, főleg nem olyanoké, akiknek csak gép előtt nagy a pofájuk, és azt se tudom ki az. Van aki örül ennek, valaki nem, a véleményedet persze leírhatod Robertről, senki sem tiltja, és tilthatja, de itt az volt a kérdés, hogy örülsz-e, hogy budapestre jön. Én már leírtam a válaszom, örülök, imádom őt is és a twilightot is, tetszik az egész sztori, ennyi.

14/L, aki írta hogy menjünk a hotelhez :DDD

2009. dec. 1. 19:51
 29/38 anonim ***** válasza:

Mikor jön(pontos dátum)és hova? Légyszi részletesen mert én is nagyon szeretem!

WE LOVE ROBERT!(L)

2009. dec. 7. 14:56
 30/38 anonim ***** válasza:
Én is megakartam kérdezni,hogy mikor és hová(bár tippem szerint a Margitszigeti Danubiusban fog megszállni,de ez csak egy tipp:)),szóval nem vagyok fan,még a twilighto sem láttam,de jó pasi:)És nem hiszem,hogy a következő években jönne,így meg kell lesni:D
2009. dec. 7. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!