Mi a vélemény Lady Gagáról?
Én bírom őt, sztem tök jó a zenéje, a stílusa meg minden.
Am meg nem ronda!!!
És az hülyeség h f*sza van...
Ti mindent elhisztek amit az újságokban és folyóiratokban irnak? Nézzél meg egy videóklippet, ahol bugyiban és melltartóban táncol, nincs P*cse! Én sem vagyok Lady Gaga fan de a zenéit kedvelem.
Egyáltalán nem szánalmas. Néhány ember irigy rá, mert ő max. csak a garázsban "énekelt".
A világ legjobb énekesnőjeként gondolok rá.
Nekem nagy kedvencem és példaképem mert az zenéjével inspirál és sokszor életben tart vele. És szánni való rágalomnak tartom hogy férfi. Az a videó ami ezt "állítja" az egy nagy hazugság mert már "bebizonyította" hogy nő a Telephone eredeti változatában és egy fellépésén is.
Nagyon szeretem az új albumát a Born This Way-t. Nagyon nagyra tartom azért mert oly módon bánik a Little Monstereivel ( a rajongóival) ahogy egy "sztár" vagy "celeb" se. És róla példát lehet venni. Mert nálam megállja a helyét mint énekesnő , mint Mother Monster (Anya Szörny, gyakran nevezi így magát) , és mint meleg jogi aktivista. Azóta tisztelem a legjobban miúta eltörölték a "Don't ask, don't tell. (A ne kérdezz ne válaszolj nevű volt törvényt ami 13 évig volt érvényben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!