Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a vélemény Lady Gagáról?

Mi a vélemény Lady Gagáról?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Tetszik nektek a zenéje? Mi a véleményetek? Úgy kereken:)
2009. nov. 14. 17:09
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
75%
én naon szeretem a zenéjét. De am igazából annyira ronda meg f. van
2009. nov. 14. 17:15
 2/27 anonim ***** válasza:
Madonna utódja lehet. Jó zenéje van.
2009. nov. 14. 17:20
 3/27 anonim válasza:
76%
Mi néhány éve, mielőtt ő ismert lett volna, nagyon sokat röhögtünk egy srácon aki olyan gyökér volt hogy oda ment a lányokhoz hogy akarna e Gagázni, mikor ők megkérdezték mi ez aztmondta, hát megfogm a fejedet és te torkosan...értitek, aminek olyan a hangja hogy Gá gá gá... szóval emiatt is, nálunk a szélesebb haveri társaságnál a Gágá vagy Gagá szó nagyon erősen összefonódott a mélytorok technikával és emiatt nehezünkre esik komolyan venni a nőt meg a zenéjét, pedig tényleg jó zene, csak amikor meghallom önkénytelenül ez a dolog jutt eszembe...
2009. nov. 14. 17:25
 4/27 anonim ***** válasza:
71%
én csak pár zenéjét szeretem,a poker face meg a paparazzi eh eh ezek dedosak!!!!meg hát rohadt ronda nő,és p.cse van-.-
2009. nov. 14. 17:25
 5/27 anonim ***** válasza:
Honnan veszitek, hogy p.cse van? Én ezt még nem hallottam.
2009. nov. 14. 17:50
 6/27 anonim ***** válasza:
Érdekesen fura.
2009. nov. 14. 19:34
 7/27 anonim ***** válasza:
tetszik a zenéje, de a stílusa az öltözködésben és klipekkben az nem mindig, néha nekem túl sok nekem, de ha csak hallgatom, akkor szeretem :D
2009. nov. 15. 11:55
 8/27 A kérdező kommentje:

Hát igen:) Köszönöm a válaszokat.Szerintem ladynak csak az egyik zenéje jó,a Lovegame.De meg kell hogy mondjam mindegyik klipje tele van erotikával.:D Amúgy tudja,hogy kell "karriert" csinálnia.Mindig tud újat mutatni.Britney Spears kettő :D

Várom még a válaszokat!:)

2009. nov. 15. 16:30
 9/27 anonim ***** válasza:

hát a lovegamet szeretem csak tőle.meg ahol rihannával énekel-Silly Boy.

a többi zenéje tiszta dedos.

Hát igazából eléggé ronda és f@sza van.

Honnan vesszük?Mert benne volt az újságba,és az egész lady gaga oldalon már lehet olvasni:)betegsége van amúgy!

nekem ez a véleményem:D

2009. nov. 15. 17:55
 10/27 anonim ***** válasza:
hát igazából amúgy ronda meg télleg h f. van:D
2009. nov. 16. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!