Mi a vélemény Lady Gagáról?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Tetszik nektek a zenéje? Mi a véleményetek? Úgy kereken:)2009. nov. 14. 17:09
11/27 anonim válasza:
sztem a poker face meg a just dance az jó. A stilusa nagyon nem teccik és télleg van fiu nemiszerve is:D
12/27 anonim válasza:
utolsó elötti vagyok:D
hát ja,én a lovegame számát szeretem,de a többi tiszta dedos xDD
13/27 anonim válasza:
Nem minden zenéjét szeretem.De télleg hogy fasz@ van :DD
ja és ronda.
14/27 anonim válasza:
ha tényleg van neki kuki akkor bizonyítsátok be vmivel.akkor hiszem ha látom.és melyik újságba volt?nekem meg 1 hülyegyerek azt mondta h inna meghalt autóbalesetben ahoz képest rá 3 napra volt a kaméleonba:D
15/27 anonim válasza:
Nekem is azt mondták h Inna meghalt.
de itt miklóson volt,és itt történt egy autóbaleseti dolog,de nem történt semmi súlyos.
am a Blikk Sztárhírekbe volt:D
16/27 anonim válasza:
tessék itt van hogy Lady Gagának f***a van!!!! [link] na most remélem elhiszed ö is bevallotta és ott a videó is!
17/27 anonim válasza:
Szeretem a zenéjét, mert nem lehet ülve maradni, ha énekel... Én nem foglalkozom azzal, hogy mije van és mije nincs... Ha zenét hallgatok, akkor zenét hallgatok, és nem emberek életét útját, és életvitelét lesem. Senki sem tökéletes... És amúgy sem igaz semmi amit a média leír, akkor meg minek olvasgassam valami hülye agyszüleményeit?
19/27 anonim válasza:
tök ronda-.-
csúnyaság kis qrva!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!