Mitől olyan híres Jeffree Star?
mert egy transzfesztita botfülű ember akitől szépen szólva felfordul a gyomrom
undorító
Én pár napja találtam rá véletlenül egy amv-t néztem és tőle volt a szám rohadtul bejött a szám gondoltam rákeresek az előadóra először kicsit meg lepett hogy transzi de gondoltam ki a sz*rt érdekel ráadásul ilyen jó zenét csinál eddig mindegyik száma bejött amit meghallgattam tőle
17/F
Annyit röhögtem rajtatok :D egyikőtök szánalmasabb mint a másik. 1, ha nem érdekel benneteket hogy ki is valójában Ő, akkor miért jártatjátok a szátokat mint a tizenéves kis ribik! 2, ha érdekel is benneteket, akkor legalább ne szóljátok le, hanem gondolkozzatok azzal az aranyos kis buksitokkal, hogy Ő mennyi mindenen keresztül ment végig. Ha nektek 6 évesen meghalt volna apukátok, megnézném milyenek lennétek. Egytől egyik depisek meg minden, és Ő- Ő nem az. De bírom amikor így másokat elítéltek, csakmert Ő híres, és egy csomó mindene megvan ami nektek talán SOHA nem adatik meg. Olyan szánalom már a mai emberiség...csakmert valami nem tetszik nekik, azt egyből leszólják meg pattognak mint a gumilabda hogy "fú de csúnya, fú de ilyen meg olyan"...figyeljetek. most őszintén kérdezem, Ki kérdezett benneteket.. Vagy inkább: Mondta valaki hogy szóljátok le.. Hmmm..nem. Na akkor mi is a kérdés.. Semmi. Én legalább bevallom hogy Fan vagyok, és nagyon szeretem. De tök röhej, csak ezek az okos magyarok vannak így elmaradva :'D minden országban engedett a homosex blablabla. DE ezek a kedves emberek M.o. itt jártatják a szájacskájukat csakmert irigyli a másikat :') nagyon cukik vagytok. meg kell hogy zabáljalak benneteket :') Most komolyan azon röhögök milyen szánalom emberek vannak...most azért szóljátok le, mert irigylitek. Hm. Figyeljetek, csakmert nem tetszik nektek hogy Ő ilyen, akkor nem kell nézni. Csukjátok be a szemeteket, forduljatok el, de az lenne a legjobb ha meg se szólalnátok, UGYANIS: ezzel nem magatokat, se Őt bántjátok, hanem más embereket...azokat, akik szeretik Őt és Fanok...na, jó érzés ha így másokba belerúgtok. Remélem élvezitek...Gratulálok hozzá...:c
*A
Attól, hogy megosztó és különleges. Iszonyat jó humora van, egyszerűen eszméletlen egy ember, én imádom :D és a sminkcuccai is hihetetlenül szuper, minőségi termékek. Egy-két számát is hallottam, szerintem fülbemászóak. Instagramját naponta lesem.
Egyébként arra, hogy "ennyi sminkkel én is szép lennék" csak annyit tudok mondani hogy nem egy no-makeup képet is töltött fel magáról, mert ő nem szégyelli magát smink nélkül :)
Lehet utálni, de ez igazából csak titeket ír le, nem őt, mert rengetegen szeretik ígyis, a hatereket meg tőből leszarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!