Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mitől olyan híres Jeffree Star?

Mitől olyan híres Jeffree Star?

Figyelt kérdés
2008. júl. 8. 00:11
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
33%
Én nem így látom. Egyszerűen a tizenévesek vonzódnak a szélsőségek felé és azért hallgatják, mert az hú de menő. Nem hiszem pl, hogy túl sok 30 éves rajongója lenne. Egyszerűen divat őt hallgatni, ezért sikeres.
2010. okt. 3. 08:57
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Én nem így látom.Miért nem lehetne 30 éves rajongója?Énse azért hallgatom mert divatos.Magyarországon még alig ismerik!
2010. okt. 7. 17:58
 23/40 anonim válasza:
34%
Ez egyszerü pszichologia... Ezt az elkorcsosult tajtekot csak azert sztäroljäk a gagyi szämaival, mert szabad gondolodäsu van "egyenisege" es vällalja is. a rajongok amiatt istenitik amit magukba nem talälnak, mert manapsäg igen keves ember tudja ennyire elöadni önmagät mindenki beleovad a tärsadalomba elvesztve az egyeniseget, nekem pl. nem jön be gagyinak tarom mint traveszti hiteltelen mert tul ferfias, mint enekes sem tetszik, mertt szämai gagyik es közönsegesek... sztem szegyen...
2010. okt. 8. 03:16
 24/40 anonim ***** válasza:
56%
Mert k.va jó a zenéje :) felvállalja hogy homoszexuális és van egy egyedi stílusa :D
2010. dec. 28. 15:33
 25/40 anonim válasza:
26%
Valószínűleg azért, mert az aki így öltözködik nem csak rajongókat szédít magához, hanem ellenzőket is. Ízlés kérdése, kinek mi a véleménye róla. Szerintem 'Gaga és Britney sem csak a rajongóik által váltak híressé... Mennyi botrányt hall róluk az ember, mégis mennyien veszik meg a lemezüket? Szerintem ez mindenkinek a magánügye. Az pedig nagyon nagy ostobaságra vall, ha valaki csak azért ítéli el a másikat, mert "más" mint ő. Sokat hallottam arról (kinek nem inge ne vegye magára), hogy az, akinek sok gondja van más emberekkel, és nem képes elfogadni a másik nézeteit, annak legfőképpen saját magával van gondja. Hogy ha ennyi probléma lenne összesen az egész világban, én örömömben sírva fakadnék. ;) Úgyhogy ne tessék fenn akadni ilyen apróságokon, mint ez. ^.^
2011. febr. 22. 23:17
 26/40 anonim válasza:
73%
Szerintem meg azok az emberek szánalmasak akik lenézik őt ja és ő NEM transzvesztita, külföldön már ezen nem lepődnek és mindenki lehet önmaga. Magyarország egy sz*r hely szóval akinek nem tetszik annak nem kell néznie és kommentálni. Én is hasonlóképp öltözködöm és fiú vagyok, és nem hírnévért meg pénzért teszem hanem mert jól érzem így magam, és általában szarok az ilyen nyomorult emberekre akik csak mások fikázásával tudnak törődni mert nincs egy normális életük.Am csak az fáj ezeknek az embereknek hogy az ő "normáikon" kívül is tud valaki nagyon boldog lenni. Enniy :D
2011. márc. 29. 20:26
 27/40 ShamitheScene válasza:
28%
meeert rózsaszííín*-*(LK) és jó a száma pl a Blush*-*
2011. máj. 5. 17:17
 28/40 anonim ***** válasza:
16%

Most jön egy sokat feltett kérdés: Ez miez??

Pár perce láttam meg ezt a kétes nemi identitású egyént valahol a neten. Már azt gondoltam, hogy Andrej Pejic férfi/női modell után nincs lejjebb, de mégis. Ez valami iszonyatos. Manapság már nincsenek is igazi férfiak, legalábbis külsőleg már szinte kihaltak, ilyenek miatt. Ilyen kis anyaszomorító nem tudom mik miatt fogunk kipusztulni, mert mindenki "felvállalja önmagát". Ha én felvállalom önmagam, akkor nem a külsőmmel fogok villogni. Az csak egy máz, belbecs nélkül, mert ahhoz minek az, ha 6kilo rózsaszín púdert kensz magadra.

2011. jún. 27. 19:03
 29/40 anonim ***** válasza:
89%
az egy dolog hogy meleg, de attól még nem muszáj rózsaszín pics*nak öltözni. amúgy a zenéjét én is szeretem.
2011. júl. 7. 12:05
 30/40 anonim ***** válasza:
28%

Én a képeit kedvelem mert nem a szokványos model képek.

18/F Hetero ha valaki másra gondolna. :)

2011. júl. 15. 00:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!