Mitől olyan híres Jeffree Star?
Figyelt kérdés
2008. júl. 8. 00:11
3/40 anonim válasza:
Ő egy internetes híresség, a világon mindenhol vannak rajongói bár leginkább az USA-ban olyan nagy sztár, de sokan vannak ellene is a stílusa miatt, meg mert meleg, és nőként öltözik. Nekem nagy kedvencem, imádom a személyiségét, egyediségét, mindent:)
Wikipédián angolul sok mindent olvashatsz róla. [link]
De a myspace oldala is sokat elmond. [link]
5/40 anonim válasza:
azért híres, mert a tinik egyre szánalmasabbak, és ilyenre vevők.
6/40 anonim válasza:
nőnek öltöző férfi....uristen de szánalmas
7/40 anonim válasza:
Hát megnéztem, szerintem elég béna.
9/40 anonim válasza:
Azért annyira híres, mert felvállalja önmagát! Ez pedig elég ritka a mai világban!! Inkább az a szánalmas aki leszólja! És a számai is nagyon jóóóók!! Jeffrey Starr(L)
10/40 anonim válasza:
ÚRISTEN SZABÁLYOSAN SZÍVROHAMOT KAPTAM AMIKOR MEGLÁTAM A KÉPÉT!!iylen szánalmas embert mint ez...
legyetek boldogak egy ilyen homosexuálissal LÁNYOK!
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!