Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy jön ki egymással Dancsó...

Hogy jön ki egymással Dancsó Péter és Szirmai Gergely?

Figyelt kérdés
Dancsó Péter (Videómánia) és Szirmai Gergely (Hollywood Hírügynökség) YiuTube-os filmkritikusok.

2013. okt. 8. 17:09
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%
2014. júl. 20. 21:45
 22/39 anonim ***** válasza:
43%
2014. júl. 20. 21:46
 23/39 anonim ***** válasza:
76%

# 22

Ezt most hogy jön ide?

2014. júl. 21. 10:52
 24/39 anonim ***** válasza:
55%
A 22-es egyetért azzal a diktatórikus (fasiszta, kommunista) módszerrel, hogy a kirekesztők kirekesztése normális dolog.
2014. júl. 21. 11:24
 25/39 anonim ***** válasza:
36%

# 24

Te valami durva cuccot szedhettél!

2014. júl. 21. 17:39
 26/39 anonim ***** válasza:
38%

Mit nem értesz?

A 22. szerint mindenkinek egyforma agya van. Bu-.zi, néger zsidó, spanyol, punk, nő, muszlim, stb.

Kivéve egy "rasszista" ember. Ő már alávalóbb, legyen bármilyen is. Csak erre akartam utalni, hogy a nagy "liberális" emberek szoktak gyakran lenni a legnagyobb gyűlölködők. Azok is ugyanúgy gyűlölködnek, akik azt mondják hogy ne gyűlöljünk senkit.

2014. júl. 21. 19:26
 27/39 anonim ***** válasza:
74%

Szirmai nem ripacs, nem játssza meg magát túlzottan, tényleg ilyen a való életben is, hadar, angolmán... :)

A személyes varázsa párosulva az intelligenciájával egyenlő a sikerrel. El tudja magát adni, jobban is néz ki, mint a Dancsó, egyszerűen életképesebb.

Dancsó kiállása jóval pocsékabb, a poénjai rétegpoénok (nem értékeli őket mindenki, főleg a háttértudás nélkül), keserű ember benyomását kelti, tehát egyáltalán nem olyan vonzó, mint Gergő optimizmusa, ragyogása.

Ennyi a titok, és épp ezért Dancsó utálja Gergőt, mert nyilván trónfosztottnak érzi magát, hogy (szerinte) jobb szakértelemmel a Hírügynökség mögött kullog, ami a népszerűséget illeti. Ráadásul egy olyan ember mögött, aki (szerinte) erőltetett, egoista és egyszerűen nem ért a szakmájához. Én mindkettejük álláspontjából át tudom látni a helyzetet, és mindkettejüket meg is értem. Mondjuk Gergőn nincs sokat mit megérteni, mert ő fölötte áll (talán épp az egója miatt?) az olyasminek, hogy akkor ő most bosszút áll. Hiszen így is neki van a több feliratkozója. :)

2014. júl. 29. 21:12
 28/39 anonim válasza:
8%

Szerintem - Szirmai elég erőltetett. Továbbá jó lenne ha egyszerűbben fogalmazna, mivel nekem az baromira nem jön be hogy egy konkrét szótárat kell elővennem h megértsem h mi van, el is megy tőle a kedvem őszintén szólva. Jobb lenne ha a szolidan bútorozott agyú emberek meg a 25 alattiak is megértenék a videóit mint én :D

Visszatérve, sok videóját nem láttam egyikőjüknek se, mindkettőjüknek vannak aranyköpései és jó videói (de talán Dancsót jobban komálom).

2014. júl. 29. 23:41
 29/39 anonim ***** válasza:
19%
2014. júl. 30. 01:21
 30/39 anonim ***** válasza:
82%
28as, olvass sgkat, tanulj és akkor majd nem kell szótár ahhoz, hogy megértsd a videót, nem nehéz, csak értelem kell hozzá
2014. aug. 13. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!