Hogy jön ki egymással Dancsó Péter és Szirmai Gergely?
# 24
Te valami durva cuccot szedhettél!
Mit nem értesz?
A 22. szerint mindenkinek egyforma agya van. Bu-.zi, néger zsidó, spanyol, punk, nő, muszlim, stb.
Kivéve egy "rasszista" ember. Ő már alávalóbb, legyen bármilyen is. Csak erre akartam utalni, hogy a nagy "liberális" emberek szoktak gyakran lenni a legnagyobb gyűlölködők. Azok is ugyanúgy gyűlölködnek, akik azt mondják hogy ne gyűlöljünk senkit.
Szirmai nem ripacs, nem játssza meg magát túlzottan, tényleg ilyen a való életben is, hadar, angolmán... :)
A személyes varázsa párosulva az intelligenciájával egyenlő a sikerrel. El tudja magát adni, jobban is néz ki, mint a Dancsó, egyszerűen életképesebb.
Dancsó kiállása jóval pocsékabb, a poénjai rétegpoénok (nem értékeli őket mindenki, főleg a háttértudás nélkül), keserű ember benyomását kelti, tehát egyáltalán nem olyan vonzó, mint Gergő optimizmusa, ragyogása.
Ennyi a titok, és épp ezért Dancsó utálja Gergőt, mert nyilván trónfosztottnak érzi magát, hogy (szerinte) jobb szakértelemmel a Hírügynökség mögött kullog, ami a népszerűséget illeti. Ráadásul egy olyan ember mögött, aki (szerinte) erőltetett, egoista és egyszerűen nem ért a szakmájához. Én mindkettejük álláspontjából át tudom látni a helyzetet, és mindkettejüket meg is értem. Mondjuk Gergőn nincs sokat mit megérteni, mert ő fölötte áll (talán épp az egója miatt?) az olyasminek, hogy akkor ő most bosszút áll. Hiszen így is neki van a több feliratkozója. :)
Szerintem - Szirmai elég erőltetett. Továbbá jó lenne ha egyszerűbben fogalmazna, mivel nekem az baromira nem jön be hogy egy konkrét szótárat kell elővennem h megértsem h mi van, el is megy tőle a kedvem őszintén szólva. Jobb lenne ha a szolidan bútorozott agyú emberek meg a 25 alattiak is megértenék a videóit mint én :D
Visszatérve, sok videóját nem láttam egyikőjüknek se, mindkettőjüknek vannak aranyköpései és jó videói (de talán Dancsót jobban komálom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!