Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy jön ki egymással Dancsó...

Hogy jön ki egymással Dancsó Péter és Szirmai Gergely?

Figyelt kérdés
Dancsó Péter (Videómánia) és Szirmai Gergely (Hollywood Hírügynökség) YiuTube-os filmkritikusok.

2013. okt. 8. 17:09
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Gergővel CON-on találkoztam, amikor mentünk, nem is tudtam, hogy ott lesz, mivel elve szoktunk járni ilyen helyekre.

Pétert az egyeteme előtt láttam, amikor valamiért a barátnőm pasijára vártunk, mert valahova mentünk volna közösen, és ő akkor jött ki a barátaival, kicsit beszélgettek, meg bevártak valakit. Nem sokkal előtte láttam csak pár videóját, ezért nem is voltam biztos benne hirtelen, hogy ő-e az.

2013. okt. 12. 11:05
 12/39 anonim ***** válasza:
0%

# 9

Én meg hinném!

2013. okt. 12. 12:27
 13/39 A kérdező kommentje:

11: Akkor te szerencsés ember vagy! :D

12: Okés.

2013. okt. 19. 17:31
 14/39 anonim ***** válasza:
52%

Hogy nem tűnt fel, hogy Szirmai Gergely liberális?

Egy videóban azt vallja, hogy az anyáknak legyen meg minden esetben csak és kizárólag a joga, hogy döntsön abortusz kérdésben. Egy másikban, amiben az Ender's Game-et mutatta be nem rég, szidta Orson Scott Cardot (aki a film-adaptáció regény eredetijét írta), amiért az a melegházasság és a melegek gyereknevelése ellen kampányol.

Amellett hogy ezekben például nem, az egyéb humanista irányultságú videóival egyetértek. De hozzám is inkább Dancsó Péter konzervatívabbsága áll közelebb.

Szeretem mindkettejük munkásságát nagyon.

Az az álmom, hogy egyszer FreddyD, Dancsó és Szirmai csináljon egy közös műsort.

2014. febr. 5. 17:52
 15/39 anonim ***** válasza:
13%
Szirmai számomra unalmas és eröltetett!
2014. febr. 6. 02:12
 16/39 anonim válasza:
100%
Nekem nem tűnt fel, hogy Dancsó konzervatív lenne, mivel sose beszél ilyenekről, ellentétben Szirmaival. Szerintem a két embert nem lehet összehasonlítani mert: Dancsó inkább humoros viccvideókat gyárt amit nem lehet igazán kritikának nevezni (van kivétel persze), Szirmai meg komolyabban veszi magát, és kritikákat kiegészítve a saját világszemléletével.
2014. febr. 9. 21:26
 17/39 A kérdező kommentje:

#14: Ezek a videók úgy tűnik kimaradtak nekem. Alapvetően azért én is egyetértek a gondolatmenetével. Ja, én is gondoltam ilyen közös dologra, és mivel már sok videósnak sikerült összehozni ilyeneket, ezért jutott eszembe, hogy nekik vajon miért nem jutott ez eszükbe, és innen jött a kérdés.

#15: Megértem, de indokolhatnád is.

#16: Szerintem mégis inkább konzervatív gondolkodású: a Rasszizmus szívás, és a Vespa kritikái alapján legalább is nekem ez jött le. Igazából tényleg nem ugyanazt csinálják, de mégis mindketten minőségi munkát csinálnak, és gondoltam meg kéne próbálniuk együtt, de ezek szerint ebből úgy tűnik semmi sem lesz...

2014. júl. 8. 20:05
 18/39 I.B.T. ***** válasza:
78%

Én többre tartom Szirmait mint Dancsót. Miért? Azért mert Szirmai minden videója (nem minden de...) elején az adott témához hozzácsatol néhány percnyi filozófiai háttért amikkel a film foglalkozik vagy ami a filmhez hozzákapcsolható. Jobban szeretem a dolgokat, ha elgondolkoztatnak. Mint említették a melegházasság stb... Ezen felül a viccei kevésbé ütnek mint Dancsóé viszont a az előbb említett háttér számomra ezt teljesen kompenzálja. Szirmai 10%-ban ripacs, 90-ben normális kritikus. Amikor elváltoztatott hangom beszél az engem egy csöppet zavar:D

Dancsóhoz pedig ennyit tennék hozzá: tisztában vagyok vele, hogy ha az ő videóira kattintok akkor nevetni fogok mert elég vicces videókat képes összerakni, viszont "okosabb" nem leszek:D

Szerintem kicsit hülyeség összehasonlítani a kettőt. Mindketten (végül is) filmkritikusok de más "műfajban" utaznak:

Szirmai- pici vicc+ normális kritika+ filozófiai háttér

Dancsó- sok-sok-sok-sok-sok-sok vicc+ nem éppen normális filmkritika (értem:nem igen beszél a történet vezetésről, sajátságairól, a színészek munkájáról, stb, stb. Persze megemlíti őket de nem megy bele mélyebben.)

Politika: Én nem szoktam szégyellni, titkolni az ilyet: jobbikos vagyok. Írták fentebb, hogy D. is jobboldali de ez csak egy dolog. HA mind2-en fideszesek lennének akkor is nézném a videóikat DE szerencsére van elég sütnivalójuk, hogy ne legyenek azok.:D Szirmai nem politizál, ezzel semmi gondom nincs.

2014. júl. 10. 07:49
 19/39 sveda22 válasza:
87%

Tisztelt I.B.T.!

Az utolsó bekezdésével durván elvitte a politika irányába a beszélgetést, hiszem minden olyan embert aki nem jobbikos erősen provokált. Az ön mondandója annyit közöl, hogy aki nem jobbikos "nincs elég sütnivalója". Korábban annyi derült ki Dancsóról, és FreddyD-ről, hogy jobboldali gondolkodásuk van. Ma Magyarországon 3 párt mondható jobboldalinak: Fidesz, KDNP és Jobbik (utóbbi inkább radikális szélsőjobb). Egészséges demokráciában a jobboldali gondolkodás többnyire konzervatív-ot jelent (többek között), és egy jól működő demokráciában nincs jelen radikalizmus/szélsőjobb (itthon a Jobbik ez).

Amúgy Szirmai Gergő sokkal jobb mint Dancsó szerintem, legalábbis nekem jobban tetszik. Dancsó feje és beszédstílusa idegesít, és így nem valami jó élmény őt nézni, Szirmai szavait viszont inni lehetne :D

2014. júl. 15. 12:21
 20/39 I.B.T. ***** válasza:
24%

Tisztelt sveda22!

Egy demokratikus államban nincs helye hazaárulóknak kik eladják az országot és kuncsorognak más "szövetkezetek" (EU, USA) kegyeiért. Lehet, hogy a Jobbik radikális DE az MSZP és a Fidesz tehet arról, hogy radikálisan kell fellépniük. MAJD mikor az Ön munkahelye is német kézbe kerül (ha eddig nem), MAJD ha Ön is szinte földönfutóvá válik akkor MAJD nyugodtan mondhatja NAGY, illedelmes szavakkal, hogy demokrácia van, csak azzal MAJD a s*ggét se fogja tudni kitörölni.

Majd, majd, majd... nyugi: nem lesz olyan soká.

Nekem nem kell semmit sem bizonyítanom a Fidesz és társai álnokságáról mert aki ezekre szavazott az meg is érdemli őket.

BIZONYÍTÉK: elmúlt 24 év.

I.B.T.

(egy magyar ember)

2014. júl. 15. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!