Hogy tudnám felvenni vele a kapcsolatot? (AFC Tomi)
múlthéten találkoztam AFC Tomival, mármint úgy hogy egy bizonyos metromegálló aluljárójába, egyhelyben álltam pár barátnőmmel és beszélgettünk, aztán hirtelen megjelent, és egymás szemébe néztünk, de aztán elkapta a pillantását, gondolom azért, nehogy odamenjek nyálat csöpögtetni egy autogrammért... végülis sem magamat sem őt nem akartam hülye helyzetbe hozni... aztán elment elöttünk már kicsit fordította vissza a fejét felénk, de basszus... bnőm mondta hogy "fúj de csúnya vagy" valószínűleg meghallotta és nem valósult meg az a mozdulat =S lehet h amit és ahogy itt leírtam arra lehet következtetni h rajongó vagyok, meg h szerelmes belé stb.... nem vagyok, csak annyi h érdekelne h lehetne vele fölvenni a kapcsolatot!?
előre is köszi a válaszokat, az anti afc-sek pedig kíméljenek, mert nagyon nem vagyok oltogatós kedvbe és nem vagyok rájuk hangolódva... =DD
én a helyedben elkerülném AFC Tomit. Különben sem Te lennél az esete, hanem egy hozzá hasonló lánynak öltözött, rúzsozott fiú. amugy, hány éves vagy?
De itt lakik kápmegyeren...Szégyen...
Szerintem írj neki egy rajongói oldalon, ha már ennyire ízlésficamos vagy.
szia
adok egy mail cimet,itt irhatsz neki (:
fucking@vipmail.hu
vagy esetleg blogzona vagy ilyenek :)
hagyátok már a Tomit :@
nem hiszem el mennyi ember van aki csak azért nézi le mert igy öltözik...szerintem szuper srác...és a - véleményeiteket tartsátok meg magatoknak,és a kérdésre válaszoljatok
na pápussz!
Második vagyok! Hidd el, hogy nem azért nézem le, ahogyan oltozik, ez mindenkinek saját dolga.. Azért nézem le, mert ezt idiótán, nevetségesen teszi. Plusz a zenéjuk hallgathatatlan, ok mégis nagyon-nagyon teszik magukat, azt képzelik, hogy milyen szuperok, pedig csak nyáladékok..
(Csak úgy megjegyzem, kíváncsi vagyok, hogy a mai amorf nemzedékbol milyen emberek lesznek, de remélem kinovik)
1.Koncert után menj oda h tetszett a koncert.
2. Nézd meg iwiwen ismerőseit,kérj meg egy közös ismerőst h mutasson be, levelezz is vele.
3.metróban nem nagyon érdemes ismerkedni,valszeg siet,zavarnád.de biztos jobban örülne ha látná nem róla beszéltek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!