Hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot interneten keresztül az énekes "Palcsó Tamással"?
Figyelt kérdés
nem egy rajongói oldalt keresek, hanem valamilyen közösségi, vagy komolyabb hangvételű oldalt, ahol egy személyes kérdés tényleg el is jut az illetőhöz. Köszi!2009. okt. 7. 18:17
2/5 A kérdező kommentje:
köszi de nem nagyon van meg nekem a címe :) a másik meg, hogy nem nagyon akarnék vele szócsatába folyni, csak lenne egy kérdésem hozzá abszolút kíváncsiságból!
2009. okt. 7. 18:59
3/5 anonim válasza:
Hát szetintem, ha fent van iwiwen az email címe arra érdemes írni, vagy ha nincs simán írni neki egy üzenetet.
4/5 A kérdező kommentje:
na ez az, néztem az iwiwet, de vagy nincs fenn, vagy nem pontosan palcsó tamás néven :S és semmi hivatalos oldalt nem találtam, ahol mail címet is találnék :(
2009. okt. 8. 16:05
5/5 anonim válasza:
OKtóber 28 Szerda 20.00 óra Morrison's 2 Bp.V.Honvéd u.40
Az lesz a legegyszerűbb ha találkozol vele és személyesen kérdezheted meg a dolgot vagy kérheted el az e-mali címét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!