Hogyan lehet legalább olyan énekes mint pl:Fluor?
Figyelt kérdés
Az az igazság h sztem van legalább olyan hangom mint Fluornak.És már naon beszertnék vágódni a médiába.
Ebbe kérem a segítségeteket h h lenne ez lehetséges.
Baromságokat nem kérek!!!
2011. aug. 3. 02:04
1/6 anonim válasza:
Ha helyes vagy akkor nyert ügyed van. Tök mindegy milyen gagyi a zenéd, szeretni fognak. Mondjuk először tegyél fel a youtubera egy videót amin énekelsz. :D
2/6 anonim válasza:
A te hangod csak isteni lehet ha Fluorhoz hasonlítod. De ha tényleg olyan a hangod akkor az lesz mint azzal a tehetségtelen Fluorral: imádni fogják. De mivel tudtommal senkinek nincs rosszabb hangja Justin Biebernél, SPnél és Fluornál így biztos jobb hangod van csak :).
3/6 anonim válasza:
Hát, szerintem,tegyél fel pár klippet a youtub-ra,s probalkozz bevagodni ugy a médiéba, hogy megprobálsz egy két sajat koncertet összehozni,pl.beszélsz egy helyi DJ-el.Szerintem nem is a bevágodással lenne baj.Fluor,nem is igazán a hangja miatt jött fel hanem mert SP segítette Öt.Neked is szükséged lesz majd valakire aki tamogasson téged anyagilag,és segitsen neked befutni,Vegyél kanto az az ének órákat!sok sikert!
4/6 anonim válasza:
Fluornak nincs hangja, mert nem énekes... Rapper, de igazából ez az electro-pop sem éneklés. Mint Ke$ha. ő se énekel, de nem is reppel. ért.? :DD
6/6 anonim válasza:
Igeen, de hallgasd meg a régebbi számait. Most electro-pop a műfaja. az sem rap, de viszont nem is éneklés. Nézd meg Keshát: Ő énekel? Nem Rappel: Nem. Ő is elecrto-pop stílusú. Egy SP vagy Barbee, na azok popposok. xd' Érteed? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!