Lehet egy szúlt nő melle természetesen olyan mint gombos edinának? Nézitek az édes életet hát én eddig azt hittem igazi neki de tuti nem
Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 20:02
11/15 anonim válasza:
A celebek elhallgatnak bizonyos szépítészeti trükköket, vagy csak évek múlva vallják be. Ne akard őket utánozni, legyél te csak te magad!
12/15 A kérdező kommentje:
Már rég mem szoptat ovodas a lanya. Na mindegy szúrnám a melleit csak a combja ne lenne olyan vaskos
2013. szept. 17. 20:55
13/15 anonim válasza:
Ha ennyire hitetlenkedsz, gyere ide és megmutatom :)
Anyámnak is gyönyörűek, 3 gyerek után 53 évesen.
Ha helyt állna az elméleted, minden nőnek szülés után olyan lenne a melle, mint az eltaposott tejes zacsi. Ez marhaság!
14/15 A kérdező kommentje:
Hát votak jó nőim de felül egyiknek s volt annyira kerek mintha pushupban lennének pucéran na mindegy. Meg fura hogy 3x akkora lett neki. Rákerestem régi képeken a kicsi mell is kicsit lógott puhás kinézetü volt most meg kemény és felül gömb. Bár a segge meg combja is nagyon meghízott. De a gravitációnak ellentmond hogy valakinek picit lógóból lesz állós
2013. szept. 17. 21:52
15/15 anonim válasza:
Anyámnak is nőtt és kerekedett, miután megszült. Most kezd el lógni neki (70 éves!!), de most már ugye minden elindult lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!