Lehet egy szúlt nő melle természetesen olyan mint gombos edinának? Nézitek az édes életet hát én eddig azt hittem igazi neki de tuti nem
Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 20:02
3/15 anonim válasza:
A push-up melltartó csodákra képes.
4/15 anonim válasza:
Miért, szerinted milyennek kéne lennie egy "szült" nő mellének?
Én már szültem, sőőőt szoptattam is több mint 1 évig, és csak szebb lett a cicim :) Genetika, hajlam és némi odafigyelés kérdése.
5/15 anonim válasza:
Én sem értem, hogy miért általánosan elterjedt nézet, hogy aki szült, annak kötelező szétfolynia és a térdig érő mellet hordania.
6/15 A kérdező kommentje:
Nem push up én is azt hittem eddig. Régen alig volt melle. Most meg hatalmas és álló a szoptatás ellenére.melltartó nélkül a fehér pánt nélküli felsöben áttetsző álló mellbimbóval felül is kerek mellel. Ismertek olyat akinek ilyen lett?? Felül kitelt?mert másik meg arra panaszkodnak a szoptatas utan logosabb a mell stb.
2013. szept. 17. 20:14
7/15 anonim válasza:
Amíg szoptat szép és nagy. :) Majd ha abbahagyja összemegy és lóg, nyugi. Aki azt írja, hogy szebb mint előtte az csak annak akarja látni.
8/15 anonim válasza:
Én is azt néztem és épp ez jutott eszembe.
Szerintem tuti műmelle van,és anyukaként nem tudom elképzelni hogy szülés után ilyen kőkemény mellei legyenek, és 3-szor akkorák.
Ez az ő titka marad!:)
9/15 anonim válasza:
Ismerem Edinát személyesen, többször dolgoztam vele együtt, médiában dolgozok, és biztosíthatlak, hogy eredeti melle van. Szerencsés alkat. Egyébként édesanyám is ilyen. Kismellű volt (ahogy most én is), A kosárból 2 gyerek után C kosár lett, és hiába 50 éves, irigylésre méltó keblei vannak. Nem érnek a bokájáig, persze egy push-up, vagy egy sima csinos melltartóban még szebbek, de amikor itthon melltartó nélkül vesz fel pólót, trikót, rácsodálkozok, hogy nekem huszonévesen nincs olyan szép mellem, pedig ő sem feküdt sebészkés alá soha.
10/15 anonim válasza:
9-es válaszoló vagyok. Pontosítanék. Én is felvetettem ezt a kérdést neki, és azt mondta, hogy igazi. Megfogdosni persze nem akartam, hinni pedig hittem neki. Nekem eredetinek tűnnek, egy műmell természetellenesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!