9-es! TE VALAMI RÓZSASZÍN, SZIVÁRVÁNYOS ,UNIKORNISSAL TELI ÁLOM VILÁGBAN ÉLSZ?? XD EZ EGY RI**NC! (Miley Cyrrus)
2013. szept. 28. 12:54
12/19 anonim válasza:
Mar nem azert, de mindenki orrba-szajba szidja Miley-t, amit valamilyen szinten meg is ertek, mert durva ahogy viselkedik. De most nezzetek meg Rihannat. Hogy nez ki a Pour It Up-ban, meg hogy viselkedik? Miley, ha rbanc is, legalabb igenyes rbanc, nem mint Rihanna, aki egy szakadt okadek. Miley hozza kepest szende szuz.
2013. okt. 19. 22:25
13/19 anonim válasza:
jó, Rihhanát ne keverjük bele. Ő egy külön topikot érdemel a videójával, és szerintem nem pozitív véleményektől hemzsegne, amivel mindenki tisztában van :D
2013. okt. 21. 19:25
14/19 Balavány Vince válasza:
9-es és 5-ös válaszoló mit szeretitek azt a ribit? én nem azért ítélem meg mert ronda, mondjuk tényleg egy bányarém hanem pl a wrecking ballt megnéztem (mondjuk csak a feléig tovább nem bírtam) és bár sohase láttam volna. az a zene nem is zene! és ott keménykedik hogy mögötte széttörik a falat hú de kemény! : () pedig én nem vagyok ilyen "gúnyoló" fajta de miley tényleg gusztustalan. és régen a hannah montana volt az a sorozat amit ha megláttam a tv-ben azon nyomban átkapcsoltam és még az a műfaj is gusztustalan! hányok tőle. és az a baj hogy a mai tinip!csák az ilyen nyálas "zenéhez" vonzódnak mint a jb vagy az 1d és az 1d még szitta is a Hollywood Undead-ot hogy nincs tehetségük! bagoly mondja verébnek! mi jó az ilyenekbe? ez nem zene! a rock! a rap! na azok ZENÉK!!!! attól még hogy lányok vagytok (remélem azok vagytok egy fiúnak ez elég ciki lenne) hallgathattok rock-ot sőt még rap-at is vagy nem bánom valami olyan zenét ami szép de ne ilyen gusztustalanságot! csomó lány hallgat rockot rapet stb és csomó lány utálja Miley-t JB-t és 1D-t is. ne a tinip!csák hanem inkább az ő példájukat kövesd!
2013. okt. 22. 14:10
15/19 anonim válasza:
nem attól leszel kemény, mert rockot vagy rappet hallgatsz, mazsola :D és csak úgy hozzátenném, hogy a rapp mióta egyenrangú zene a rockkal?! a rock tényleg valami, de a rapp? pff...
és abban is tévedsz, hogy a tinip!csák hallgatnak jb-t vagy 1D-t. sok olyan rajongó csajt ismerek és egyik sem ribi. a csélcsap csajok más műfajt kedvelnek, pl miley félét...
ja és én rock kedvelő vagyok, de ha azt mondom, hogy jó az 1D, akkor van benne valami :) talán azért jó, mert nekik a legtöbb számuk nem nyálas-mázas, mint jb-nek és tetszik a sok rockos beütés,stb. de ez már off.
szóval miley... csúzlival kéne kilőni a marsra :D
2013. okt. 22. 23:44
16/19 anonim válasza:
Na ezt birom nagyon, hogy ha valaki nem rockot vagy reppet hallgat, az mar igenytelen tinip.csa. Egy Hannah Montana szam lehet epp olyan igenyes, mint egy Rammstein vagy egy Eminem szam. Izles kerdese. En pl. hallgatok Miley-t, Fluor Tomit, Britney-t és ugyanugy Anna & The Barbies-t is, aki magyarorszag egyik legjobb rockbandaja. Megse vagyok seggrazos rbanc, se szakadt rocker. Ugyhogy fejezzuk mar be ezt az itelkezest. De latszik is, hogy magyarok vagyunk.:D Tudod, nekem is meg van a velemenyem a horgos metal zenekrol, megse kezdem el minden hozzaszolasban azokat szidni. Nem az en vilagom, nem foglalkozok vele. Ennyi.
2013. okt. 23. 11:49
17/19 anonim válasza:
sztem miley nem undorító...mármint tényleg megváltozott,és nem kéne hogy 12-13 éves kiscsajoknak a példaképe legyen,de sztem lady gaga vagy madonna(britney,rihanna....)
csináltak 100-szor felháborítóbb dolgokat mint ő
2013. nov. 15. 18:59
18/19 anonim válasza:
MIERT OLYAN VILAGRENGETO PROBLEMA AZ HA VALAKI PUCERAN EGY VASGOLYON UL ES HA KALAPACSOT NYALOGAT?????????????
emberek, ha nem ertitek a muveszetet ha nincs szeperzeketek akkor mi francert nezitek? ott van szelena gomez aki csilivili ruhakban egy mezon tatog eltorzitott hangra nezzetek azt! ha belegondoltok Rihanna mit csinal a pour it up klipben? Coco Chanel valszeg forog a sirjaban.
Miley oriasi tehetseg, borzaszto jo hangja van. kar hogy az emberek egy barnahaju mosolygos kislanykent ismertek meg es most hogy lett valamilyen az emberek elitelik mint ahogy azt is hogy sokkolja a nepet. ez a szuklatokoru emberek baja akik csak a megszokott unalmas dolgokat fogadjak el. O ilyen lett. a vasgolyo egy eros metafora es tokeletesen atadja azt amin keresztul ment Miley. Terry Richardson rendezte a klipet talan azert lett sokkolo sokak szamara. A VMA-s fellepes azert lett ilyen mert evek ota errol szol az a musor. Madonna es Britney megvan?
2014. jan. 7. 21:25
19/19 anonim válasza:
Na, ilyen emberek szívják el előlünk az oxigént, mint az 5-ös, a 9-es és az utolsó. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!