Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi baja Mileynak?

Mi baja Mileynak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én nagyon szerettem Miley-t mind Hannah Montna, mind énekesként. szerintem szép hangja van, szeretem a számait. Viszont mostanában teljesen elzüllöt, még a haja az tök jó, de a viselkedése. Mintha nem is ugyanaz a lány lenne. Mi baja van?! Én eddig szerettem, de egyre jobban kifordul mönmagából, így már nem egy szerethető személyiség...

2013. szept. 1. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Én, mint közömbös személy a csaj iránt, azt gondolom, hogy csak felnőtt, lázad. És pont. Nem lehet mindig ugyanaz a cuki kislány..
2013. szept. 1. 15:52
 2/8 anonim válasza:
24%
Felnőtt lett
2013. szept. 1. 15:55
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem beskatulyázták mint Hannah Monthana és ki akar törni abból a szerepből. Hamarosan botrányhősnő lesz belőle ha így folytatja...
2013. szept. 1. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Ezt teszik vele a drogok.
2013. szept. 1. 16:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Mi baja is lehetne?

Mindenki ugyan annak a lánynak nézi akit alakít(vagy csak alakított,nem nagyon nézem),elfelejtik hogy egy önálló személyiség és így lázad.

Ha ez nem lenne elég akkor hiába gazdag de fiatalkora óta ott van a tévében,sok a munka,kimerült,nem hiszem hogy szólhatna hogy "bocs,mára álljunk már le mert hulla vagyok".

Annyi a baja hogy ember,szerintem sokan hasonlóan viselkednénk,nem ő az egyetlen híresebb ember aki provokatívabb módon akarja kifejezni,hogy van saját élete/személyisége is.

2013. szept. 3. 00:01
 6/8 anonim ***** válasza:
12%
igen, ő is ember...és amellett hogy stresszben él minden nap, tudja orvosolni, mert van pénze. minden stresszes életet élő ember ezt csinálja, csak ameddig egy átlag embernek van magánélete, neki nincs.
2013. szept. 3. 13:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is imádom, Miley-t:D kis korom óta, de ő csak változik, mint minden ember, stílust váltott :D éli az életet le akarja magáról 'rázni' a hannah montana szerepet,ennyi az egész:) 21 éves nő,azt tesz amit akart, nem tudhatod, hogy milyen az igazi Miley Cyrus, mert nem ismered! az apja, szerinted miért imádja, még mindig?! :D nem ilyen az igazi Miley!!! csak a kamera előtt viselkedik igy:D nem tudhatod, hogy milyen, amikor nincs a közelében kamera:)
2013. szept. 23. 17:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem 9 évesen a példaképem volt. :)

Most 15 vagyok és szó szerint undorodom tőle. c): Utálom, ahogy így kifordult magából, és nem értem meg az embereket, akik rajonganak érte. :'( Viszont sajnálom is :(

2014. márc. 15. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!