Bereczki Zoltán meleg, vagy talán biszex?
Figyelt kérdés
Egyik ismem azt mondta, hogy biszex, neten meg egy cikk komijában azt olvastam, hogy meleg. Szerintetek?2009. okt. 31. 13:02
11/16 anonim válasza:
Bereczki minimum biszex,és csak azért van a Szinetárral, hogy addig fenntartsa a látszatot amíg biztos lesz,hogy kibír egy ilyen beismerést a karrierje...
ismerős
12/16 anonim válasza:
Butaság azt gondolni, hogy attól, hogy valakinek felesége van és még szép is nem lehet valaki meleg :D Tele van ilyenekkel a világ. Sajnos manapság ,ha egy meleg gyereket akar és azt akarja ,hogy a munkáját elismerjék, ilyen hazugságokba kényszerül.
13/16 anonim válasza:
Az első kommentelőnek...
Vannak páran, főleg biszexuálisok, akiknek feleségük és gyerekük van...
14/16 anonim válasza:
Barney Stinson alias Neil Patrick Harris
Meleg a pasi, de úgy tud nézni, hogy ahhh! :D
15/16 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy meleg, és nem hinném, hogy biszex lenne. Cső homokos! Persze ezzel nincs baj. A feleség, a gyerek meg egy álarc, egy társadalmi álarc.
16/16 anonim válasza:
én meg színész ismerőseimtől tudom hogy meleg...csak kell a kirakatba nő...dórinak elege lett..ennyi. amúgy meg semmi bajom azzal hogy meleg. ő dolga, amíg engem nem akar felszedni azt csinál amit akar. ez nem erről szól, a gáz az hogy ezt el kell rejteni és hazugságban élni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!