Ti is hozzámentetek volna Andy Vajnához ha elvett volna titeket? Mekkora jó élete lett ennek palácsiknak pedig lófejü nem?
Vajna undorító, ahogy kinéz. Mint egy ronda varangy. Azonban, ha se kutyám, se macskám nem lenne és szemet vetne rám, akkor ha élőben úgy érezném, hogy nem fordul fel a gyomrom a külsejétől, szerintem én is azt csinálnám mint Timi. A varangy 69 éves, már rákos is volt, még nem is telt el annyi idő, hogy gyógyultnak lehessen nyilvánítani, és iszonyatosan gazdag. Ha tegyük fel még kihúz tíz évet, akkor ott lesz Palácsik 40 évesen, előtte még a fél élete és annyi pénz, hogy azt mi el sem tudjuk képzelni. Palácsik az összes leszármazójának bebetonozta a kánaánt ezzel friggyel.
Andy Vajna meg még lehet épp jó arc is. A szexhez meg max lekapcsolja a villanyt.
palácsik timikének kívánok tüzes forró vad éjszakákat,
és havi 47 ezer költő pénzt mert ugye nem a pénzér....
nem baj timike, a fiatal éveidet legalább boldog szerelemben töltöd el a nagypapáddal. ja bocsánat...... a férjeddel.
Nem.
Nem vagyok raszorulva hogy helyezkednem kelljen... anelkul is eleg fenyesnek nez ki a jovom hogy le kene fekudnom egy ilyen hapsival.
Felreertes ne essek, lehet gavaller meg minden, de bocsanat kulsore szexualisan annyira taszit hogy nincs ra szo.
Ettol fuggetlenul lehet total jofej, de nem lennek a felesege. Soha.
Es kizart hogy a Palacsik az egesz vagyont vinne...
Andy lehet nem egy adonisz, de az esze a helyen van az biztos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!