Mi a véleményetek Trixi új szólólemezéről?
"A szív a végső válasz" szerintem remek lemez lett. A "Csak az a szombat éjszaka" című számot már le is töltöttem csengőhangnak.
Ha Trixit nem ismerik: A Falling Star nevű zenekar énekesnőjeként ismerkedhettek meg vele. Nagyon-nagyon sikeres volt, éveken keresztül vezette a slágerlistákat a Falling Star - nekem, bevallom, személy szerint a kedvenceim voltak.
Na, most Trixi teljesen új arcát mutatja meg nekünk. Amikor a "Szív a végső válasz" című lemezt megvásároltam, meghallgattam.. hogy mondjam.. Trixi azt a felszabadult, könnyed hangvételt, amit a Falling Starban nyomott azt most egy kicsit félretette. Sokkal érzelmesebb, sokkal bensőségesebb, sokkal intimebb önmagát mutatja meg nekünk. Ez egy másik Trixi. De nem kevésbé szerethető, nem kevésbé élvezhető Trixi. A www.triximusic.hu ez az ő új honlapja. Letöltheted és meghallgathatod - természetesen a daloknak csak az első 20-25 másodperce van fönt, aztán tessék elmenni és megvásárolni ezt.
Például a "Hoppá, én vagyok!" című szám az azért egy egészen kiemelkedő alkotás (személyes kedvencem egyébként). Sokan azt hitték, hogy a rockzenét nem lehet újra az elektronikus zenével ötvözni az egyéni szóló éneklésben, a popballadák azok nagyon eluralkodtak. De az a kitörő öröm, amit érzek, amikor ez a szám megszólal az egyszerűen félelmetes! Komolyan, annyira felspanol, annyi bennem az adrenalin, hogy nem tudok mit csinálni, mint hogy elmegyek a Rolling Dance extrém sportarénába..
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!