Ti is hozzámentetek volna Andy Vajnához ha elvett volna titeket? Mekkora jó élete lett ennek palácsiknak pedig lófejü nem?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 22:15
1/15 anonim válasza:
Nem, nekem ehhez nincs elég erős gyomrom... De szép hosszú-hosszú életet kívánok Vajna bácsinak, hogy sokáig boldogítsa Timikét :D
2/15 anonim válasza:
Csak nagyon indokolt estben..pl ha élet múlik rajta. Egyébként pénzért nem játszanám meg magam h szeretem meg stb, max akkor ha tényleg vmi nagy gázban vagyok, vagy valaki akit szeretek és nagyon kéne a pénz, de akkor sem hülyíteném azt aki el akar venni...
3/15 anonim válasza:
Nem. De volt hasonló külsejű, idősebb barátom, csak ő még hírül sem volt gazdag. :D
4/15 anonim válasza:
Nem, 29 vagyok az apam lehetne.
De lattam azt a lanyt es nem is annyira szep, de mondjuk az oreg urnak jo az.
A szep, sexi, fiatal (32), vicces es okos ferjemet semmiert es senkiert nem hagynam l
5/15 anonim válasza:
En nem mentem volna, mert szamomra sem vonzo.
En nem ertem, h ez a muki miert hagyja, h a csaj bolondot csinaljon belole mindenki szeme lattara...
6/15 anonim válasza:
Nem. Annyira azért nem élek nyomorban, hogy ennyire meg kelljen alázkodnom.
Inkább egy spórolós nyaralás egy olasz kempingben egy csóró de jó pasival mint Vajnával egy luxushotel a Bahamákon.
7/15 anonim válasza:
Nem.
1. öreg
2. randa
3. löttyedt és ráncos
4. micsoda perverz lehet, hogy fiatal csajt akar
5. ilyen igaz szerelem nincs, csak pénzért kap fiatalságot és fordítva.
8/15 A kérdező kommentje:
Régen damuval járt a szecskába na aztbláttam hogy abba szerelmes volt a nyakan logott meg feltekenykedett..tiszta cellulit volt a combja a melle sokkal kisebb a belsö combja a lábához képest zsíros volt azt leszivtak neki kapott szilikonmellet volt orrplasztikája . Levetközve is láttam pucéran tiszta lapos volt a melle most meg szilikon. Amúgy jöl csinálta mert luxus élete lett. Csak nekem az a fura hogy nem is szép igazából mégis hogy megcsinálták és elcsavarta vajna fejét. Meg az a fura hogy a soundon is csalta aztan meg megis lett esküvő ... Én se mentem volna hozzá de sokan mondjak főleg idősebb nők mondjuk hogy jól tette ők is hozzámentek volna
2013. aug. 27. 16:48
9/15 anonim válasza:
Okosan csinálja a csaj, egyik hírességtől megy a másikig. Vajnának már nem sok ideje van és a csaj majd örököl egy rakás pénzt. Nekem se lenne gyomrom ehhez az emberhez akármilyen gazdag. Nem lenne gusztusom megcsókolni se. Az ilyen haszonlesőknek nem számít semmi, pár évig még bájolog vele. Mellette szeretői is lesznek/vannak az biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!