Ha megtudnád a kedvenc énekesedről/színészedről, hogy meleg, ha ránézel vagy meghallodm nem fog el az érzés, hogy lehet épp egy pasival csinál amit csinál?
Figyelt kérdés
Olly Murs volt a kedvenc énekesem, de a napokban olvastam, hogy meleg bárban sztriptízelt aztán a youtubon is vannak videók, ahol smárol és ez sokkolt... Aztán Skylar Astin volt a kedvenc színészem és ő róla kiderült, hogy meleg...2013. aug. 23. 10:52
11/11 anonim válasza:
Nem érdekel különösebben a kedvenceim magánélete. Azért szeretem őket, mert jó zenét csinálnak vagy mert jó színészek, szóval a munkásságuk miatt. A magánéletük akkor sem érdekel, ha nővel vannak együtt, akkor sem ha pasival. Nem is olvasok ilyen bulvárújságokat, amik ilyen pletykákkal vannak tele, hogy mikor kivel randiznak, mikor kivel szakítanak, ez engem hidegen hagy. Az érdekel csak hogy azt csinálja jól, ami a dolga. Ha engem a munkásságával tud szórakoztatni, akkor szeretni fogom függetlenül attól, hogy magánéletében mit csinál és kivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!